A fideszes Bencsik korrekciót sürget a kormányzásban

Megint figyelmeztette a Fideszt es a kormányt Bencsik János. A politikus a veszprémi bukás után a Facebookon korábbi, a Tatai-medence képviselőjeként már megfogalmazott intelmével üzente: ha a kormányzásban nem lesz "tartalmi, stílusbeli és személyi korrekció", rossz vége lesz.
"A mai nap után a jobboldali, konzervatív, nemzeti szabadelvű körökben lévő ismerőseim és barátaim is másként tekintenek majd azokra az elemzésekre és dolgozatokra, amelyeket az elmúlt évek során megfogalmaztam" – idézte Facebook oldalán korábbi figyelmeztetéset Bencsik János fideszes képviselő. A figyelmeztetései közül kettőre hívta fel ezúttal a figyelmet. Az egyik, hogy ha a kormány a biztató szavak mellett nem tud előállni biztató cselekedetekkel, akkor nem is tudja lecsillapítani "az egyre erősödő elégedetlenség radikális megnyilvánulásait".

Bencsik János már januárban azt írta: "tartalmi, stílusbeli és személyi korrekciókkal jó esély mutatkozik a közjót szolgáló kormányzati munka folytatására, ha viszont a társadalom párbeszédre irányuló törekvései kikosarazásra kerülnek, akkor forró nyár és ősz elé nézünk."

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.