Veréssel fenyegetőzik a polgármester

Fejbe verték a kis lámát, de az elkövető nem ússza meg véres fejjel és kimozdult foggal – ígéri a pusztaottlatkai polgármester, fideszes frakcióvezető-helyettes.

Veréssel fenyegette meg Pusztaottlatka polgármestere azt a férfit, aki fejbe verte a helyi vadaspark lámáját. Simonka György annyira felháborodott a történteken, hogy dühében a következő üzenetet posztolta a Facebookon (így, ezzel a helyesírással): „Az a kemény csávó amelyik fejbe verrte a kis lámánkat vasárnap delután, jobban teszi, ha nem teszi be többet a lábát Pusztaottlakára, mert a kamera felvete a nagy bunkó fejét, és most ígérhetem: ha mégis meglátlak a közelben, nem úszod meg véres szájjal és kimozdult foggal, mint a kis lámánk..” (A posztot az Index vette észre.)

A kommentelők egy része kiakadt a fenyegetőzés miatt (is), többen szóvá tették, hogy ha van felvétel a történekről, akkor miért nem tesz a polgármester feljelentést állatkínzás miatt.

Simonka egyébként fideszes parlamenti képviselő, frakcióvezető-helyettes, a Magyar Dinynyeszövetség elnöke, aki korábban többek között sírásással, továbbá közmunkások embertelen foglalkoztatásával és szövevényes cégügyeivel hívta fel magára a figyelmet.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.