Így szállt be a kampányba Vágó István

"Én is..." - ezzel a szűkszavú Facebook-bejegyzéssel tette közhírré Vágó István, hogy beszáll az önkormányzati választási kampányba. Egy szórólapot is mellékelt, "Friss levegőt a Hegyvidékre!" szlogennel. Ebből kiderül, hogy a Demokratikus Koalíció, az Együtt, a PM és az MSZP támogatásával indul Budapest XII. kerületében.

Az ismert tévés műsorvezető négy ígérettel kampányol. Igazságosabb helyi adót szeretne, ami alatt azt érti, hogy a kommunális adót a 120 négyzetméter feletti lakásoknál is növelné és zónák szerint differenciálná. Másrészt megszüntetné a fizetős parkolást ott, ahol ez nem indokolt, sőt törvényellenes.

Az Apor Vilmos téren álló betonbunker helyét pedig a gyerekeknek adná, ott "csodák palotáját vagy játszóházat" létesítene. A negyedik pont szerint ne legyen a Normafa a XII. kerület stadionja - a tervezett gigaberuházás helyett csak a szükséges rendezést tartja elkerülhetetlennek, úgy, hogy a Normafa maradjon meg természetes állapotában. (A Normafára tervezett sícentrumról és más grandiózus tervekről korábbi cikkünkben olvashatnak - A Szerk.)

Vágó István a bejelentése utáni második posztjában nekiment a Hír24-nek, amiért azt írták, hogy megszüntetné a fizetős parkolást (en bloc). A kifinomult stílusáról és műveltségéről ismertté vált tévés a következő szavakkal vágott bele a kampányba: "A fizető parkolás megszüntetésével kampányol Vágó - Ezt honnan a büdös francból veszi a Hír24? Olvasni azért megtanulhatnának már, ha az írás ilyen qrvajól megy nekik..."

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.