Ujhelyit nem büntette meg Kövér, mégis fizet

A szocialisták közül egyedül Ujhelyi Istvánt nem büntette meg Kövér László házelnök, amiért távol maradtak az alkotmányozás folyamatától. Ujhelyi szolidáris társaival és önként fizet.

A szocialisták közül egyedül Ujhelyi Istvánt, az Országgyűlés alelnökét nem érinti az alkotmányozástól távol maradt képviselők fizetéscsökkentése – erről maga az érintett nyilatkozott a Népszabadságnak. Ujhelyi elmondta, hogy házvezetési feladatokat látott el, ezért rá nem vonatkoztatták a büntetést. „Ezzel együtt rossz ízű politikai döntésnek tartom Kövér László házelnök eljárását” - fogalmazott lapunknak Ujhelyi István, hozzátéve: szolidaritásból ezért a frakció kasszájába fizeti be azt az összeget, amelyet képviselőtársaitól elvettek.

„Már semmit sem értek. A Fidesz itt is kettős mércét alkalmaz. Míg a kordonbontás számukra nem szabálysértés volt, hanem politikai akció, addig az MSZP bojkottja az. Arról nem is beszélve, hogy Orbán Viktort azért senki nem büntette meg, mert hosszú ideig be sem járt a Parlamentbe” - fogalmazott lapunknak Ujhelyi István.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.