Megint dezertált egy tiszt a Simicska-hadseregből

A Simicska-médiabirodalom újabb katonája dobta be a törölközőt a tulajdonos vasárnapi, a Mandinernek adott interjújában Orbán Viktorral szemben megfogalmazott ügynökvád miatt. Hétfőn felmondott a Music FM hírszerkesztője, Pető Zoltán - írja a Pesti Srácok. 

Az általában a Fidesz-frakcióhoz kötött online lapnak a Simicska-Nyerges céghálóhoz tartozó rádió leköszönt hírszerkesztője nem nyilatkozott, megtette helyette azonban - a portál szerint - egyik barátja. "Az ügynökvád miatt Pető vállalhatatlannak tartja Simicska Lajost, ezzel végképp betelt nála a pohár, és a médiabirodalom tulajdonosának új elvárásaival sem tud azonosulni, azokkal nem kíván közösséget vállalni" - idézi a PestiSrácok az informátort.

Amint arról a Népszabadság többször is beszámolt, Simicska Lajos február eleji, "testnedves ámokfutása" óta sorra távoznak a jobboldal meghatározó médiumainak vezetői és ismert műsorkészítői. Legtöbben lelkiismereti okokra hivatkoznak, miszerint nem kívánnak a tulajdonos új érdekei miatt szembefordulni a Fidesszel és különösen Orbán Viktorral. A morális eszmélést mindenesetre megkönnyíti, hogy az állami média hírtelevíziójának eheti indulása miatt sokan új lehetőségre számíthatnak.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.