Tévéstábot is vitt Új-Zélandra Kósa Lajos?

Nem csak volt alpolgármesterét és annak fiát, valamint saját titkárnőjét vitte a Stones-koncertre Kósa Lajos. Az utazáson részt vett a közpénzből működő debreceni városi televízió több munkatársa is - írja a Bors. A csatorna közlése szerint semmilyen stábjuk nem utazott.
A lap szerint a fejenként nagyjából egymillió forintba kerülő utazáson - Kósa szerint hangsúlyosan magánútról van szó - készültek felvételek, de azok sorsa egyelőre ismeretlen.

A Bors felhívta a városi költségvetésből működő Debrecen Televíziót, hogy megtudja, valóban elutaztak-e a csatorna munkatársai, de ott nem kívántak információt adni.

A Népszabadság e-mailes megkeresésére a televízió megerősítette: mivel kollégáik munkájáról nem adnak ki telefonon információt, a Borsnak sem adtak feleletet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármilyen stábjuk elutazott volna. "A  Debrecen Televízió forgatócsoportja nem kísért el senkit semmilyen külföldi útra, jelenleg nem tartózkodik (és az elmúlt héten sem tartózkodott) a televízió stábja külföldön" - írták

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.