Terhes volt Kiss Lászlóék áldozata?

Újabb fordulatot vehet az utóbbi napok közfelháborodást kiváltó ügye: egy debreceni úszóedző szerint ugyanis a lány, akin Kiss László úszóedző két társával csoportos nemi erőszakot követett el, teherbe esett.    

Hornyák Viktor neve már korábban is felmerült az ügyben, amikor azt találgatták, ki segíthetett a privatkopo.hu oldalnak Kiss ügyének iratait előkeríteni – írja a 24.hu

Az edző régóta bírálta a Magyar Úszó Szövetséget is, mert szerinte igazságtalan volt a pénzek elosztása, egy szűk réteg kapta a jövedelmek javát. Azért, hogy a pénzek útja tiszta legyen, a férfi tavaly a MÚSZ elnöki székét is megpályázta.

A 24.hu megkereste az edzőt, aki elmesélte, hogyan is zajlottak az 1961-es események. Elmondása szerint a lány – akinek apja maga is rendőr volt – nem akart a rendőrséghez fordulni. Ám amikor – az eset után három héttel – kiderült, hogy terhes, házi módszerrel akarta elvetetni a babát, de rosszul lett és kórházba került. 

Hornyák azt is elmondta, hogy összesen nem hárman, hanem négyen voltak az erőszakolók – a negyedik ember, aki azóta már meghalt, híres műugró, akkor már beszervezett III/III-as volt. Az edző az egész történetet egyébként először a 2013-as rövid pályás EB után Dániában hallotta Törös Károlytól, az akkori utánpótlás kapitányától.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.