Szálasit idéz és zsidómentes világot akar a jobbikos jogász

"Zsidó mentes Magyarországot és világot!!!" - ezt a feliratot osztotta meg a Jobbik volt derecskei parlamenti képviselő-jelöltje.
Miközben Vona Gábor pártelnök kiskutyaként mosolyog Kálmán Olgára az Egyenes Beszédben, s arról regél, hogy a Jobbik nem bőrszín, vallási, vagy egyéb hovatartozás alapján ítéli meg az embereket, a toleráns jobbikosok egyszerre csak megzavarodnak, s kijön belőlük a rasszista-antiszemita szörnyeteg. Ez történhetett Ulics Erikával is, aki Szálasi Ferenctől idézett a Facebook-oldalán - írja a 4024.hu debreceni online újság.
A jogász végzettségű Ulics Erika a Jobbik Jogsegélyszolgálatának és Kabai Alapszervezetének tagja, a párt 2014-es parlamenti képviselő-jelöltje, aki - mint azt a 4024.hu írja - "Szálasinál maradva megemlékezik hazátlanokról, hazaszeretetről, történelmi szemétdombról és égetésről a mester születésnapján".
Már ketyeg a Jobbikban az időzített bomba

Meghökkentő mozzanatokat produkál a Jobbik. A szélsőjobboldali párt szinte már antirasszista húrokat penget, a romák körében is igyekszik szavazókat toborozni. Részletek itt.

A jobbikos politikus 2013-ban megosztott egy képet, amelyen ez a felirat olvasható (betűhív közlés szerint): "Zsidó mentes Magyarországot és világot!!!"
A lap azt írja: Vona legutóbb keménykezű büntetést szabott ki hasonló bejegyzésekért, akkor Kötél Jánost, a mezőtúri választást csont nélkül nyerő jobbikost kötelezte arra, hogy költözzön a párt hajdúszoboszlói, cigány származású elnökéhez. Ulics vajon milyen büntit fog kapni? Részt kell majd vennie egy román ajkú erdélyi település zsinagógájában egy shabbaton? - kérdezi a 4024.hu.
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.