Soros, Simicska és Habony együtt veszi át a hatalmat az Index felett

A portál az impresszumában röhögi ki a tulajdonosváltásról felröppenő híreket. Lehet választani, ki legyen a tulajdonos: Soros György, Simicska Lajos, Habony Árpád – vagy a zöld gyíkember.

Ha valaki nem értette volna, mit jelent sírva vigadni – ez ugye a kifejezés, amely a világon mindenhol máshol úgy hangzik, hogy nevetni a szomorúságon –, annak a kérdésére az Index kedd éjjel megadta a választ. A portál fölényes gúnnyal, az impresszumában üzen a tulajdonosváltásról felröppenő híreknek: az oldal lefelé görgetésekor mindegyik munkatársának a fotója átalakul Soros György, Simicska Lajos, Habony Árpád vagy a zöld gyíkember képévé.

Habony feltűnésének oka az Index impresszumában az lehet, hogy a 168 óra a múlt héten megszellőztette, Orbán Viktor miniszterelnök rejtélyes tanácsadója kiszemelte a portált és már hajt is a megszerzésére. A tavalyi G-nap után a kormányzati kegyekből kiesett Simicskát azért vehették elő, mert – állítja legalábbis a tulajdonában álló Magyar Nemzet portáljának a keddi cikke – ő nem akarja hagyni, hogy az Index Habonyé legyen.

Soros jelenlétét talán a háttérhatalmi volta indokolja – az amerikai magyar milliárdost nemrég Orbán nyilvánította háttérhatalomnak, olyasvalakinek, akit a menekültválság mögött kell látni –, a közkedvelt összeesküvés-elmélet szerint pedig a gyíkember úgyis mindent visz, az egész világot uralja. (Ami az összeesküvés-elméleteket illeti, Orbán ugyan még nem tart a gyíkembernél, de a Soros elleni kirohanásaiban az már nem zavarja, hogy egykor gyakorlatilag a teljes Fidesz-vezérkar az amerikai magyar milliárdos pénzén tanulhatott külföldön.)

 

Szerény javaslatunk szerint az Index tulajdonosi székéért induló versenyben a befutó a zöld gyíkember lehetne – ha másért nem, azért, mert őt unjuk a legkevésbé.

Az impresszum minden egyes újratöltésénél változik, ki mivé alakul át az Index szerkesztőségének a tagjai közül. 

Ön kinek adná az Indexet? Szavazzon!

 

 

 

Ön kinek adná az Indexet?
 
Soros Györgynek
 
Simicska Lajosnak
 
Habony Árpádnak
 
A zöld gyíkembernek
Szavazok
 

 

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.