Seszták végképp leszerepelt

Seszták Miklósnak nincs helye a közéletben - így reagált Budai Bernadett, az MSZP szóvivője a Népszabadság hétfői számában megjelent cikkre. Ahogy arról beszámoltunk, a nemzeti fejlesztési miniszter véthetett az ügyvédek etikai szabályzata ellen azzal, hogy ügyvédként ellenjegyzett olyan cégpapírokat, amelyeken ő maga is aláíró. A kamarai szabályok tiltják a saját szerződések ügyvédi ellenjegyzését - közölték.

Az MSZP szóvivője szerint Seszták Miklós már akkor kihúzta magát a feddhetetlen politikusok listájáról, amikor kiderült, egy offshore cégcsoport felügyelőbizottsági tagjaként tizenkét és fél milliárd forint uniós támogatás bezsebeléséhez volt köze. Budai Bernadett közölte, Seszták Miklós akkor vált végleg méltatlanná a miniszteri rangra, amikor kitudódott, hogy ügyvédként több száz cég eltüntetésében játszott szerepet.

A szóvivő szerint a miniszter újabb ködös ügyleteiről megjelent sajtóhírek csak megerősítik, hogy Seszták Miklósnak nincs helye a közéletben. "Seszták Miklóst továbbra is az Orbán-kormányt vastagon átszövő fideszes gazdasági maffia beltagjának tekintjük" - fogalmazott.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.