Lezárva tartja a rendőrség a Nagykörút és Király utca sarkát

Tar a helyszíni szemle, már fotózni sem engednek. A tömegközlekedést elterelik.
Vasárnap reggel is lezárva tartotta a rendőrség a Nagykörút és a Király utca sarka körüli területet, ahol szombaton éjszaka robbanás történt. Munkatársunkat kora reggel már fotózni sem engedték a mellékutcában felállított rendőrkordonnál, de a helyszínen lévő rendőrök nem árulták el, milyen intézkedés vagy jogszabály alapján tiltják meg a felvételek készítését.

A lezárás miatt a BKK járatai is módosulnak: 70-es és a 78-as trolibusz terelve közlekedik, nem érinti az Akácfa utca, a Király utca/Erzsébet körút, valamint az Izabella utca/Király utca megállót vasárnap hajnaltól. A 4-es és 6-os villamosok pályakarbantartás miatt amúgy sem közlekednek, az e miatt beállított pótlóbuszok nem érintik a Király utca/Erzsébet körút és a Wesselényi utca/Erzsébet körút megállókat – közölte a BKK.

Szombaton este, fél 11 körül ismeretlen eredetű robbanás történt a budapesti Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségben, két rendőr megsérült. Helyszíni információk alapján valószínű, hogy a 2-4. szám alatti, üres üzlethelyiség előtt (esetleg a helyiségben) robbant fel egy, szögeket is tartalmazó szerkezet. A rendőrség egyelőre nem közölt részleteket, a helyszíni szemle jelenleg is tart.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.