Orbán Gáspár nem tud közszereplővé válni

A miniszterelnök fiát a Wikipédián próbálják közszereplővé avatni. Sikertelenül.

Amint arról beszámoltunk, Orbán Gáspár a labdarúgó-világbajnokság döntőjének VIP-páholyból történő megtekintését követően levélben fordult a 444.hu-hoz, amelyben sérelmezte a róla szóló cikkeket, mondván, ő nem közszereplő.

A 444-re felkerült levél megjelenése után többször is megváltoztatták a Gáspárról szóló szócikket a szabad enciklopédiában. Az első szerkesztés a levél közzététele után nem sokkal, 2014.07.15-én 16:30-kor történt, ekkor ezt írta valaki a miniszterelnök fiáról: „Orbán Gáspár (Budapest, 1992. február 7. – ) magyar labdarúgó. A Videoton II középpályása. Közszereplő.”

Ezután indult el a szerkesztői áradat. Közszereplőből lett NEM közszereplő, majd „Nem közszereplő. De Az!” Nem maradtak el a humoros átírások sem, így lett Orbán Gáspárból zöldséges vagy pornostar.

A magyar internet új sztárjának oldalát kedd délután le is védették „sorozatos vandalizmus” miatt, ennek ellenére még csütörtök éjszaka is próbálkoztak az internet kisördögei, hogy kiegészítsék Gáspár szócikkét. Úgy látszik, Orbán Gáspár jó úton halad a közszereplővé válás felé.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.