Önállóan indul a DK Székesfehérváron

Több tárgyalás sem hozta közelebb elképzeléseiket a szocialistákéhoz, így a Demokratikus Koalíció (DK) Csabai Béla személyében önálló polgármesterjelöltet és minden körzetben saját képviselő-jelöltet indít Székesfehérváron – jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján a párt városi elnöke.

Jávor Sándor elmondta, hogy több hetes egyeztetésen vannak túl, az utolsó pillanatig nyitottak voltak a megállapodásra és a továbbiakban is nyitottak lesznek, „amennyire a kampány megkezdése után erre lehetőség lesz". Hozzátette: jelöltjeik felkészültek, de az utolsó pillanatban is készek a kölcsönös, méltányos és tisztességes keretek közötti visszalépésre „a Cser-Palkovics-rezsim leváltása, a demokrácia, a szabadság és a szolidaritás helyreállítása érdekében".

Közölte: a kampányban már az „igazi ellenfélre", a regnáló városvezetésre koncentrálnak. Megjegyezte, hogy jelöltjeik be fogják mutatni a nyugatos, polgári, európai értékeken alapuló szociáldemokrata, szabadelvű és mérsékelt konzervatív alternatívát a hatalom önkényével szemben.

A Fidesz augusztus elején jelentette be, hogy Cser-Palkovics András jelenlegi városvezető lesz a párt székesfehérvári polgármesterjelöltje az októberi önkormányzati választáson. Akkor Cser-Palkovics arról beszélt: négy évvel ezelőtt megelőlegezett bizalmat kaptak a fehérváriaktól, most az elvégzett munka alapján kérhetnek bizalmat a folytatásra.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.