Cser-Palkovics újrázhat Fehérváron

Cser-Palkovics András jelenlegi városvezető lesz a Fidesz székesfehérvári polgármesterjelöltje az októberi önkormányzati választáson – közölték a párt hétfői, a városban tartott sajtótájékoztatóján, amelyen bemutatták a választáson induló képviselőjelölteket is.
Cser-Palkovics András hangsúlyozta: négy évvel ezelőtt megelőlegezett bizalmat kaptak a fehérváriaktól, most az elvégzett munka alapján kérhetnek bizalmat a folytatásra. Hozzátette: négy éve ígérték, hogy gondos gazdák lesznek, közösséget építenek és a 2013-as Szent István-emlékév ilyen téren "mindent megmutatott".

A polgármester a gazdasági és pénzügyi egyensúly megteremtése mellett a ciklus eredményei közé sorolta a beruházásokat. Példaként említette a Fő utca, a Halesz park és a Széna tér felújítását, a Bregyó-közi sportcentrum fejlesztését, valamint a Koronás park megépítését.

Cser-Palkovics András azt mondta: Székesfehérvárt szeretnék történelmi múltja, közlekedési és földrajzi elhelyezkedése, gazdasági ereje alapján Magyarország egyik legfontosabb városává fejleszteni. Megjegyezte: vannak olyan fejlesztések (Sóstói Stadion, elkerülő út, Árpád-ház Program), amelyek elengedhetetlenek ehhez, de áthúzódnak a következő időszakra.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.