Nem hagyták cserben Falus Ferencet rajongói

A jegesvizes videójával internetes legendává és önmegsemmisített főpolgármester-jelöltté vált Falus Ferencről sem feledkeztek meg a szavazók: a közösségi oldalakra feltöltött képek szerint rá is voksoltak munkásságának elkötelezett tisztelői.
Facebook
A budapesti főpolgármester-jelöltek listáját tartalmazó szavazólapot egészítette ki - nyilván érvénytelen módon - a "Falusi Ferenc Budapest főpolgármestere" szatirikus Facebook-oldal. Az általuk készített képen a szavazólapon ötödik helyen szereplő, jobbikos Staudt Gábor neve után beillesztettek még egy versenyzőt: Falusi(!) Ferencet, aki a szöveg szerint a Kétfarkú Kutya Párt és a Jegesvizes Lópárt közös jelöltje.

Falus Ferenc, az Együtt-PM által jelölt, és a baloldali ellenzék többi pártjai által támogatott főpolgármester-aspiránsa sokat tett azért, hogy a hazai mémkultúra ikonikus figurája legyen.

A hazai közönség elismerően fogadta azt a produkcióját, amikor az Ökotárs Alapítvány elleni rendőri fellépés miatt rendezett tüntetésen való megjelenését először azzal magyarázta, hogy fagyizni indultak az unokájával, és véletlenül botlottak a demonstrálókba.

Az igazi áttörést azonban már egy korábbi alakítása, a legbénább családi videókat is megszégyenítő rurális "jegesvizes" performansz hozta meg számára, amelyről sokan azóta is nehezen tudják elhinni, hogy valóban jó szándékkal hozták nyilvánosságra.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.