Ijesztő: most is fiatalokkal dolgozik a pedofil tanár

Állítása ellenére nem vidéki elszigeteltségben tengeti mindennapjait S. Pál, az egykori elitgimnáziumi tanár. A pedagógus 25 évvel ezelőtti pedofilügyét követően televíziós szakember lett, és ebben a minőségében oktat az egyik ismert budapesti felsőoktatási intézményben - írja a hvg.hu.
A múlt hibáin rágódó, vidéki visszavonultságban élő, állandó munkával nem rendelkező emberként írta le magát S. Pál, az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumának évtizedekkel ezelőtt rajongásig szeretett irodalomtanára, akinek pedofil múltját a héten tárta fel a 444.hu. S., aki néhány szülő nyomására egyik napról a másikra hagyta el a pedagógusi pályát, a rendszerváltást követően televíziós szerkesztő lett, majd egy ideig vezető beosztásban dolgozott a közmédiában.

A hvg.hu szerint azonban a televíziós múltnak köszönhetően távolról sem él annyira elvonult remeteéletet S. Pál, mint mondta. Sőt, még csak az sem igaz, hogy immár nem dolgozik fiatalok között. A lap egy hallgatótól értesült arról, hogy a férfi a Budapesti Kommunikációs Főiskola állandó óraadó tanára, sőt, vizsgáztatást és felvételiztetést is végez.

A hallgató szerint S. jelenleg is 19-20 éves fiatalokkal dolgozik, bár ez nem feltétlen jelenti azt, hogy bármilyen visszaélést elkövetett volna a televíziós szakember.

Az iskola honlapján valóban megtalálható S. neve az okleveles mozgóképművész szak tanáraként. Born Ádám Balázs Béla-díjas rendező, a képzés szakmai vezetője a hvg.hu-nak megerősítette: nem csak névazonosságról van szó. Egyúttal közölte: már egyeztetett S. Pállal, mert a történtek fényében az már biztos, hogy nem engedik tovább tanítani, és szeptemberben erről a hallgatókat is tájékoztatják.
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.