Megszólalt az Orbán sajtósát lepöcsöző fotós

Orbán  sajtósa mártírként tűri az ütéseket, pedig a tusnádfürdői fotós beszámolója alapján tényleg rászolgált a hímtag-hasonlatra.

Tovább gyűrűzik Havasi Bertalan ügye a sajtóban: miután a Magyar Nemzet hétfőn visszavágott Orbán Viktor sajtósának, kedden megszólalt Haáz Sándor, aki a szervezők megbízásából fotózott a Bálványosi Szabadegyetemen.

A fotós a Transindex romániai portálnak adott rövid interjújában úgy nyilatkozik, 5 nap kemény munka után nem nagyon hiányzott neki, hogy gátolják a munkájában és teljesen értelmetlen volt, amit Havasi tett. Ennek kapcsán a következőket mondta a portálnak:

„Havasi Bertalan lökdösődött, a kolléga pedig megkérte, többet ne lökdösődjön. Havasi visszakérdezett, hogy miért, akkor mi lesz? Válaszoltam, hogy lefejelünk. A kolléga ismét kérdezett, hogy miért csinálod ezt, erre mondtam, hogy mert egy pöcs."

A portál kérdésére a fotós azt mondta, örül annak, hogy a „pöcs" szó megjelent az újságokban és a miniszterelnöki közleményekben, bár a szóhasználata nem volt szándékos. "Azért pöcs, mert ez dobta a gép elsőre. Úgy látszik, Havasinak ezt dobja" – mondta Haáz Sándor, aki a történtek után sok jókívánságot kapott az interneten. Mint mondta, nem számított ilyen nagy hírnévre az eset után.

Ehhez képest Havasi Bertalan továbbra is kitart a saját verziója mellett, miszerint valójában őt bántalmazták. Állításait azonban továbbra sem bizonyította, mivel nem hajlandó kiadni az esetről készült videofelvételt. A VS.hu-nak Havasi azt nyilatkozta, a felvételt legfeljebb jogi eljárás esetén adja majd ki a megfelelő hatóságnak vagy bíróságnak. Mint írta: ez egy komolytalan ügy, amit a maga részéről lezárt.

„Természetesen – fegyelmezett közszolgaként – a továbbiakban is elviselem, hogy miniszterelnöki rendezvényeken a sajtó tolakodóbb és kulturálatlanabb része fizikailag és verbálisan bántalmaz engem és kollégáimat, de ha éppen ők vádolnak meg hamisan ezzel, akkor azt máskor sem fogom szó nélkül hagyni" – tette hozzá Havasi Bertalan.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.