Megszólalt Kiss Lászlóék áldozata

Él az az asszony, akit 1961-ben a volt úszókapitány és két társa megerőszakolt. Mindhárman letöltötték a büntetésüket. Április elején robbant a botrány, akkor terjedt el – maga Kiss László is úgy tudta –, hogy korábbi áldozatuk már nem él. A sajtóban több negatív megjegyzést is tettek a nőre. A most 73 éves asszony jelentkezett az RTL Klub újságírójánál, hogy elmondja, hogyan élte át az 55 évvel ezelőtt történteket.

Az interjúból részleteket közölt a szombat esti híradó. Ebben Takáts Zsuzsanna azt mondta, azért szólalt meg, mert megunta, hogy valótlanságokat állítanak róla. Hetekig gondolkodott, hogy nyilvánosság elé álljon, de úgy látta, a halálhírre egyre több mocskolódás került elő. A nő elmondta, még fia sem tudott a történtekről. Továbbra is azt állítja, Kiss Lászlóék megerőszakolták. Nem bocsátotta meg az 55 évvel ezelőtt történteket.

Mint mondta: a botrány kirobbanása után megnyugodott, hogy halottnak hiszik, hiszen a halottaknak megadják a tiszteletet, és legalább nyugalom lesz. De nem így történt.

Az üggyel kapcsolatos korábbi beszámolók szerint Takács Zsuzsanna édesapja befolyásos ember volt, de az interjúban ezt is cáfolta, ugyanis az apja cipészmester volt.

Az elítéltek egyike is megszólalt, azt mondta, örül, hogy Takács Zsuzsa nyilatkozott, mert így „kiderülhet a teljes igazság”. Kitart amellett, hogy ártatlanok. Kiss László is megszólalt, azt mondta, örül, hogy Takács Zsuzsa mégis él.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.