Lehet-e egy menekültnek több lájkja, mint Kocsis Máténak?

Az internet népe nagyon kiakadt a józsefvárosi polgármesterre a menekültellenes kirohanásai miatt, és felvette a kesztyűt.

Kocsis Máté online uszítására reagálva az eleinte csak az eredeti bejegyzés alatt gyűlő, a menekülteket támogató és a valódi helyzetet felfedő kommentek jelentek meg, de a háborgók ma már saját Facebook-oldalon állnak ki a józsefvárosi polgármester ellen. A Lehet egy menekültnek több lájkja Magyarországon, mint Kocsis Máténak? elnevezésű közösség jelenleg 2330 tagot számlál, a cél 20 257.

Úgy tűnik, simán meglesz „Pár óra alatt teljesítettünk az elvárt 10%-t! Köszike! Persze ez nem olyan nagy kunszt, hiszen akiknek nincs bajuk a menekültekkel, azok azért lájkolhatják az oldalt, akiknek pedig van azért, mert rühellik a Fideszt! Ez potenciálisan 9 millió embert jelent! Van honnan meríteni! Az oldal célja nem csak a fricska, és Kocsis Máté kigúnyolása lesz. Meg fogjuk osztani a menekültekkel kapcsolatos hazugságokat cáfoló írásokat bizonyítékokat is (ha ilyet láttok küldjétek el nekünk). Úgyhogy lájkra, ismerős meghívásra, megosztásra fel!” – áll a Facebook-oldal utolsó, fél tízes bejegyzésében.

Mint tegnap megírtuk, a józsefvárosi közterület-felügyelet lezárta a játszóteret a II. János Pál pápa téren. Ezzel kapcsolatos állampolgári érdeklődésünkre a hatóság zöld telefonszámán azt mondták, azért döntöttek így, hogy migráns gyerekek ne tudjanak ott játszani, a helyszínen pedig azt, hogy a menekültek „teleszarják és telehugyozzák” a területet. A téren két mobil WC van, mind a kettő a játszótér területén.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.