Ledöbbentek az önkormányzatnál a bestiális kínzáson, ezért szépen kérik az orvost, hogy mondjon fel

Terézváros önkormányzata megdöbbenéssel értesült a sajtóban megjelent hírről, hogy a kerületben gyermekorvosi praxist kapott B. Krisztián azonos azzal a médiában megjelenő férfival, akit a volt szeretője elleni bestiális támadással vádolnak. Az önkormányzat mélységesen elítéli a bűncselekményt és elkövetőjét – bárki legyen az.

Az önkormányzat lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint B. Krisztián 2015 októberében kötött előszerződést egy nyugdíjba vonuló gyermekorvos praxisának megvásárlására, az ehhez szükséges összes jogi és egyéb feltételnek megfelelt, azt a hatóság is engedélyezte. Ezek alapján döntött úgy a képviselő-testület, hogy egészségügyi ellátási szerződést köt vele, ha a szükséges engedélyeket beszerzi. A képviselők előtt ekkor sem volt ismert, hogy a korábban nyilvánosságot kapott bűncselekmény elkövetésének gyanúja B. Krisztiánnal szemben fogalmazódott meg.

"A mai hír megjelenése után az önkormányzat megvizsgálta a B. Krisztiánnal kötött szerződést, s mivel annak a felmondásra vonatkozó passzusai között nem talált olyat, amit a jelenlegi helyzetre alkalmazni lehetne, felkérte az orvost, hogy önként bontsa fel a szerződést. B. Krisztián közölte, igaztalanul vádolják és megilleti őt az ártatlanság vélelme, munkájával kapcsolatban semmilyen panasz és kifogás nem merült fel" - közölte a terézvárosi hivatal.

Az önkormányzat keresi a helyzet megoldásának további jogi lehetőségeit, a Humán bizottság elnöke a holnapi napra rendkívüli zárt ülést hívott össze.

Ahogy arról beszámoltunk, az ügyészség állítása szerint nem tudott arról, hogy Mikola István hozzátartozója az egykori kórházigazgató B. Krisztián, akit azzal vádolnak: megtámadta és lúggal öntötte le volt szeretőjét. 

„Kiabál, elvágom torok!”

Egy három évvel ezelőtt történt támadás során a tettes lúggal öntötte le egy 43 éves nő nemi szervét. Az életveszélyt okozó testi sértés elkövetésével egy kórház volt főigazgatóját vádolják, aki eddig négy hónapot töltött előzetesben. Tovább a cikkre: >>>

 

 

 
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.