Kósa elfogadta Falus kihívását, de nem szaladna meztelenül a pályára

"Falus Ferenc meztelenül szaladt be a pályára" – ezzel a hasonlattal jellemezte Falus Ferenc jegesvödrös produkcióját a Fidesz ügyvezető alelnöke a Hír24-nek adott nyilatkozatában.

Emlékeztetőül: Falus Ferenc, a baloldal főpolgármester-jelöltje síró unokája, egy ló és két vakarózó kutya jelenlétében, zokni-papucsban hajtotta végre a jeges vödrös kihívást (amelynek lényege, hogy a kihívottnak le kell öntenie magát egy vödör jéggel és/vagy támogatnia egy jótékonysági szervezetet; aki teljesíti, kihívhat három másik embert, akiknek 24 órán belül szintén teljesíteniük kell a kihívást és így tovább). Az attrakció végén Falus kihívta Tarlós Istvánt, Botka Lászlót és Kósa Lajost.

Kósa Lajos azt mondta, elfogadta Falus Ferenc kihívását, de nem önti magát nyakon, inkább pénzt utal. Kósa – akit egy sajtótájékoztatón kérdeztek az akcióról – megjegyezte: egy betegnek többet segít, ha az orvos megvizsgálja és felír egy gyógyszert, mintha látványosan leöntené magát egy vödör vízzel. Falus "kampányfogását" ezen túlmenően így jellemezte a polgármester: egy jelölt ismertségét lehet úgy növelni, hogy valaki rászán 20 évet az életéből és szívós, kitartó munkával eljut valahova, "meg lehet úgy is, hogy leönti magát egy vödör jéggel".

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.