„Klári bácsi” - Kocsis Máté lehomokosozta Ungár Klárát és az ügyvédjét is

A józsefvárosi polgármester, a Fidesz kommunikációs igazgatója egy Facebook-bejegyzésben sérelmezte, hogy kifizettették vele a bíróság által megítélt perköltséget.

Kocsis Facebook-oldalára tette fel a következő szöveget, amelyet a „sajtóhoz fordul” és a „víz még sehol nem volt” firdulatot követő mosolyjel kivételével betűhíven közlünk:  

„Ungár Klároly ügyvédje, dr. Nehéz-Posony Márton (aki egyébként szintén homokos) az alábbi üzenettel örvendeztette meg az ügyvédünket: haladéktalanul fizessék meg számára a lebuzizós ügyért járó 150 ezer forintot, mert különben - figyelem! -, a sajtóhoz fordul. Látom, ez a buta liberális szokás, a sajtóval fenyegetőzés nagyon megy, de megnyugtathatom, a perköltséget nem azėrt szokták kifizetni, mert valaki a sajtóhoz fordul, hanem azért, mert a bíróság így döntött. Mi is így teszünk.

(Klári bácsiról amúgy láttunk a homofóbia ünnepén, a pride-on készült fotót, be volt szappanozva, de víz meg sajnos sehol nem volt...”

A bejegyzés 11 óra 17 perckor jelent meg Kocsis Facebook-oldalán. Most már nincs ott, azzal a hozzászólással együtt tüntették el, amelyet Nehéz-Posony írt  Ez így hangzik:

„Dr. Kocsis Máté ma, a teljesítési határidőt követő 8 nappal végül megfizette a bíróság által megítélt perköltséget. Arra a megjegyzésére, miszerint magam is homokos lennék, azért nem kívánok reagálni, mert tartom magam ahhoz a perbeli álláspontomhoz, hogy a szexuális irányultságra vonatkozó valótlan tényállítás nem befolyásolja a személyiség társadalmi megítélését.

Kocsis tavaly pert indított Ungár ellen, amiért a másságát nyíltan vállaló volt fideszes és SZDSZ-es politikus melegnek nevezte. Kocsis elsőfokon nyert, másodfokon azonban elveszítette a pert. A bejegyzése törlését a Facebookon a következőképpen magyarázta:

„A Facebook honi helytartói törölték a bejegyzésünket, pedig csak az igazat írtuk és jó vita lett volna. Azt meg nem szeretik a vélemény-terroristák, ezért akcióba lendültek, ment a bejelentés...”

Kocsis Facebook-oldala egy időn át nem nem volt elérhető a 11:17-es bejegyzés törlése után.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.