Bajnai a politikai paranoiáról

Kiskunlacházán nem adnának segélyt azoknak, akik nem tartják be az együttélés szabályait; Bajnai Gordon szerint paranoia övezi a hazai politikát; egyre kifinomultabbak a korrupciós technikák Magyarországon - online lapszemle.

Kiebrudalná a renitenseket Kiskunlacháza polgármestere

Kiskunlacházán nem adnának segélyt azoknak, akik nem tartják be az együttélés szabályait, a polgármester pedig mindent megtesz, hogy ezek az emberek elhagyják a települést, hangzott el egy helyi közmeghallgatáson hétfőn. A Magyarországi Cigányok Demokratikus Szakszervezetének helyi elnöke a Hírszerzőnek azt mondta: egyetértene a "problémás családok" kilakoltatásával. "Mindent megteszek azért, hogy azok a családok, akik folyamatosan megsértik az együttélés szabályait, elhagyják Kiskunlacházát" - a Független Hírügynökség beszámolója szerint ezt mondta Répás József, a település polgármestere a csaknem ötszáz ember részvételével tartott hétfői közmeghallgatáson. Répás József azt is elmondta, hogy azokat az embereket partnerként kezeli, akik támogatják, hogy rend legyen a Pest megyei településen. Azoknak viszont, akik sorra szegik meg az együttélés szabályait, nincs helyük Kiskunlacházán - írja a Hírszerző. (Hírszerző)

 

Bajnai szerint paranoia övezi a magyar politikát

Bajnai Gordon miniszterelnök szerint paranoia övezi a magyar politikát, és ez hatalmi érdekekből fakad, őt viszont nem érdekli a hatalom megtartása. Ezzel együtt erős pártokat szeretne maga mögé, mert programjával meg akarja menteni az országot. Kiifejezetten ő akarta kormányába emelni az MSZP-s minisztereket. Minderről az Indexnek adott interjújában beszélt a kormányfő. (Index)

'Pedig egyszerű lopásról van szó'

Miközben a legtöbb ember az idén 400 milliárd forintosra tervezett megszorítástól szenved, addig politikusok és állami vezetők a sleppjükkel együtt hasonló összeggel károsítják meg az országot évről évre - írja az Origo. Hívják ezt sok mindennek - például pártfinanszírozásnak -, pedig egyszerű lopásról van szó, és ugyan sokan szónokolnak a felszámolásáról, de semmit nem tesznek ellene. Sőt, a lenyúlásokat egyre profibban, egyre kifinomultabb módszerekkel hajtják végre. (Origo)

További politikai hírek a NOL Belföld rovatában, bűnügyi hírek és érdekességek a Mozaikon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.