Keményen visszaszólt a tanárnő, akit Palkovics kirúgatna a tiltakozása miatt

A Facebookon válaszolt Palkovics László oktatási államtitkárnak Szalayné Tahy Zsuzsa, aki egy zuglói gimnáziumban informatikát tanít, és egy héttel ezelőtt szintén levélben többek között azt ígérte, nem ad osztályzatokat diákjainak, mert egyszerűen nem tud mit osztályozni a Klik bénázása miatt.

Az oktatási államtitkár szombaton a Magyar Időkben megjelent interjúban reagált a  tanárnő első nyílt levelére. Eszerint az államtitkár kirúgatná azt a gimnáziumi tanárt, aki az oktatási rendszer visszásságai miatt úgy tiltakozik, hogy nem ír be jegyeket a diákoknak.

„Kedves Igazgatóm! Nem zargatlak telefonnal, e-maillel. Remélem, nem megy ki a média a sulihoz, mert úgyis zárva van" - írta posztjában a tanárnő. S rögtön kiosztja a közmédiát is, akikről megállapítja: nyílt leveléből csak annyit fogtak fel, hogy önkényesen megtagadta feladatát.

Azt gondolom, hogy a média csúsztatása, hogy sztrájkom módjának csak az egyik részét emelték ki; Palkovics úr ennek a részinformációnak megfelelően válaszolt."

Levelével egyben tisztázza magát. Mondván, ő mindent megtesz a diákokért, akikért viszont a KLIK nem tud felelősséget vállalni, és mivel nincsenek megtartva az órák, ő nem tud osztályozni.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.