Jáksó is magyarázza távozását

- Nem történt semmi drámai. Mindig jóban voltam a Class FM vezetőségével. A rádiót szeretem, és változatlanul hálás vagyok nekik azért, hogy majd az egész Danubiust átvették öt éve, de a dalkonferálós hülyülést unom - a Borsnak ezzel indokolta Jáksó Lászó műsorvezető távozását a Class FM-től.

A vezető kereskedelmi rádió augusztus 18-án erősítette meg Jáksó László és Csiszár Jenő távozásának hírét. Csiszár a napokban magyarázó levelet írt a sajtónak, hogy elkerülje a találgatásokat, új kihívások keresésével magyarázta kiválását a Class FM stábjából.

Most Jáksó is megszólalt, a bulvárlapnak azt mondta, „tudták rólam, hogy van egy rakás szakmám: programokat írok, weboldalakat, rendszereket tervezek, egyebek, s hogy nem halnék bele, ha többet nem hívna fel senki azzal, hogy dalt kér. (...) Nem vagyok én olyan hülye, hogy azt mondogassam évekig, nem akarom már ezt, aztán megsértődjek, ha komolyan veszik. Nem köpködöm a volt munkahelyem, nincs is okom erre. Tökéletes úriemberek voltak végig. Sok sikert kívánok nekik" - mondta Jáksó, aki hozzátette: elképzelhető, hogy hamarosan egy másik rádióállomásnál tűnik fel.

Elképzelhető, hogy a közeljövőben a Heti Hetesen kívül felbukkan máshol is, egyelőre erről többet nem árult el. Mint elmondta, jókat röhög azon, hogy azok az emberek, akik most a távozását ünneplik a kommentekben, mennyire idegesek lehettek az elmúlt húsz évben, míg rádiózott.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.