Jakab meggondolta magát, mégsem megy át az RTL-től a TV2-höz

Jakab Ádám, az RTL Klub Fókusz című műsorának vezetője meggondolta magát, mégis az RTL Klubnál marad, s nem megy át a TV2-höz, mint ahogy az a Nolon megjelent.
Az RTL Klub csütörtök esti közleménye szerint a megjelent hírekkel ellentétben Jakab Ádám nem távozik az RTL Klub Fókusz című műsorának főszerkesztői posztjáról, hanem a piacvezető csatornánál marad, sőt új feladatokat lát el. A közlemény szerint Jakab Ádám azt mondta: "az RTL Klub indulása óta itt dolgozom és a jövőben is itt tervezem a karrierem."

Lapunk információi szerint a Fókusz szerkesztőségében csütörtök este értekezletet tartottak, miután a Nolon megjelent, hogy Jakab Ádám átmegy a Tv2-höz a hírműsorok főszerkesztőjének. Az értekezleten egyérteművé tették, hogy Jakab marad az RTL Klubnál. Munkatársunk a cikk megjelenése előtt beszélt is Jakabbal, aki nem kívánt nyilatkozni.

Úgy tudjuk, a csütörtöki nap folyamán az RTL Klubnál többen is kész tényként kezelték, hogy Gönczi Gábor után Jakab is átmegy a TV2-höz. Gönczi, a Fókusz korábbi műsorvezetője lesz ugyanis a Tények új arca, s nyilván szerette volna erősítésnek átvinni Jakabot.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.