Habony beleragadt az ibizai mátrixba

A kormányzati nemtanácsadó ismét feltűnt a spanyol üdülősziget divatos szórakozóhelye, a Heart promóciós videójában. Korábban már kétszer sikerült leszedetni a róla készült felvételeket.

Tavaly év végén fedezte fel a 444.hu egyik olvasója, hogy egy felkapott ibizai szórakozóhely, a Ferrán Adrá sztárséf és a Cirque de Soleil társulat közös projektjeként indult Hearts egyik reklámvideójában felbukkan Habony Árpád kissé fáradt arca is.

A filmet nem sokkal ezután újravágták, eltüntetve belőle a saját definíciója szerint nem közszereplő tanácsadót. Idén áprilisban viszont ismét felbukkant egy promóciós anyag a mulató Facebook-oldalán, és - talán figyelmetlenségből - ismét látható volt Habony. A posztot nem sokkal később eltávolították.

Forrás: Facebook

Most ismét a 444 vette észre, hogy szeptember 3-án új reklámklipet közölt a Heart a közösségi oldalon. Kitalálták, ismét ott van Habony a képen (ugyanabból a tavalyi filmből származnak a jelenetek), az aranybékát csókolgató nő mögött, székében félig lecsúszva. Kérdés, ezúttal meddig lesz ott látható.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.