Gyurcsány kiakasztotta Bajnaiékat

Felháborította az Együtt-PM-et Gyurcsány Ferenc szerdai interjúja - számol be az Index. A lap szerint Bajnaiék pártja sérelmezi, hogy Gyurcsány magának tulajdonítja az ország gazdasági zuhanásának megállítását.

Az Index információi szerint az Együtt-PM vezetőségében komoly téma lett Gyurcsány Ferenc interjújának néhány kijelentése. A pártban az a vélemény: Gyurcsány téved, amikor arról beszél, közreműködött a gazdaság talpra állításában. Pedig éppen azért kellett távoznia, mert csődbe vitte az országot.

"Olyan ez, mint amikor gondatlanságból összedől egy ház és újat kell építeni helyette. Majd egyszer csak előpattan a ledőlt ház gondnoka és büszkén mondja, hogy nekem is közöm van az új felépítéséhez" – mondta a lap Együtt-PM-es forrása.

Bajnai Gordon pártja nehezményezi Gyurcsány lesajnáló szavait is, és felhívják a figyelmet arra: Budapest sok kerületében az Együtt-PM helyezése volt a legjobb az ellenzéki pártok között. Nem felejtették el megjegyezni: Gyurcsány az MSZP-ből kiszakadva a "készbe" ült bele, míg nekik a nulláról kellett felépíteniük a szervezetet.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.