Fegyelmi vár Szanyira a gój motorosok miatt

Nem maradhat büntetés nélkül az ügy - nyilatkozta az MSZP elnökhelyettese.

Ha igaz, hogy Szanyi Tibor európai uniós pénzből látta vendégül a Gój Motoros Egyesület tagjait Brüsszelben, akkor fegyelmi eljárást kell indítani ellene - nyilatkozta Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese.

Az egyesület Facebook-oldala alapján az Index számolt be a hétvégén arról, hogy Szanyi Tibora szocialista EP-képviselő fogadást kötött a gój motorosok vezetőjével a parlamenti választás eredményére. A baloldali győzelmet jósoló politikus vesztett, ezért vendégül látta az egyesület tagjait Brüsszelben. A motorosok szerint ráadásul úgy, hogy az utat el tudja számolni EP-képviselőként, szerintük legalábbis erre utal, hogy Szanyi megkérte őket: ne motorral, hanem repülővel menjenek, és az étteremben sem rendelhettek szabadon, menüt kaptak.

Szanyi az Indexnek azt mondta: megfogadta, hogy nem nyilatkozik ügyről. Gőgös Zoltán viszont egy újságírói kérdésre közölte: meg kell kérdezni Szanyitól, hogy mi történt, a politikusnak pedig tisztáznia kell magát, vagy vállalnia a következményeket. Ha igaz, ami megjelent, az nem maradhat büntetés nélkül – tette hozzá.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.