Ez zavarta a fideszeseket a parlamentben

"A kormány puccsot hajt végre a nép ellen." A kijelentés hétfőn nagy tapsot váltott ki a fideszesekből. De miért?

"Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen. A magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen. Tíz évre titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal a XXI. századot és a magyar nép, a teljes Kárpát-medencei életét döntően meghatározó kérdésben: az energia kérdésében."

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Szórakozhatnánk, hogy tippeljen a kedves olvasó, ki mondta ezeket a kemény szavakat. Mindenesetre ma a fideszesek nagyon megtapsolták. Igaz, azért, hogy elnyomják a hangot. Pedig saját miniszterelnökük mondta. Igaz, még 2008 februárjában, a Déli áramlat-szerződés aláírására reagálva. (A teljes beszéd elolvasható az orbanviktor.hu-n.) 2013 novemberére aztán ebben a kérdésben is alaposan megváltozott a véleménye, mert miközben az unió a gázvezetékről szóló szerződés újratárgyalását követeli, Magyarország újabb megállapodásokat kötött az építés megkezdésével kapcsolatban.

Rogán Antal ma a parlamentben a miniszterelnök napirend előtti felszólalására, valamint az ellenzéki hozzászólásokra reagálva azt mondta: a baloldali ellenzék véleményét a paksi bővítés ügyében nem lehet komolyan venni, mert "komoly pálforduláson" estek át az ellenzéki politikusok.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.