Deutsche Telekom: Nem volt titkos paktum Lázárékkal

Kommentben válaszolt az Origo-botrány miatt felháborodott netezőknek a Deutsche Telekom (az Origo tulajdonosának, a Magyar Telekomnak a többségi tulajdonosa). Facebook-oldalukon közzétett válaszukban visszautasítják, hogy a Magyar Telekom 59,2 százalékos tulajdonosaként titkos egyeztetéseket folytattak, vagy alkut kötöttek volna a magyar kormánnyal a mobilfrekvenciáért cserébe (amit több magyar médiumban is feltételeztek). Emlékeztetnek rá, hogy a mobilfrekvenciákat több cég között osztották ki, tehát nem csak ők kaptak belőle, a frekvenciadíjak pedig a nemzetközi átlag alatt voltak.

A Deutsche Telekom válaszában leszögezte, hogy a sajtó- és a véleményszabadság vitán felül alapjog, ahogy az átláthatóság követelményét is fontosnak tartják, mint tőzsdei cég.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az Origo főszerkesztőjének távozása - avagy menesztése - miatt a hírportál magyar és német tulajdonosának Facebook-oldalát is dühös kommentek százaival sorozták meg; a trollkodásba még a Kétfarkú Kutya Párt is beszállt.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.