Csokitolvajok vallanak be mindent a Hír TV-nek

Csokit loptam gyerekkoromban - ilyen és ehhez hasonló ügyekkel nyomják fel saját magukat azok, akiknek elegük van a kormánypárti csatorna bornírt lejárató akcióiból.
Mosószeres vízzel felírtuk az alagút oldalára hogy JÓ REGGELT!. Nekem tetsző hamutartókat tulajdonítottam el vendéglátóipari egységekből. A rendőrség soha nem fülelt le; gyerekkoromban loptam csokit a boltból – pár bejegyzés a hvg gyűjtéséből azok közül, amelyek egy újonnan létrehozott, Facebook-hashtag-hez íródtak.

A #‎kedveshírtv létrehozása mögött az áll, hogy „baloldali aktivisták és civilek egy csoportja megelégelte a Hír TV viselkedését, és úgy döntött, a Facebookon maguk teszik közzé azokat a bűnügyi vagy normasértő sztorijaikat, amelyek a csatornát érdekelhetik. A cél, hogy ezzel is kiálljanak a tüntetések szónokai mellett és nevetségessé tegyék a Hír TV gyakorlatát." Az akciót a Kettős Mérce bloggere, Jámbor András indította.

A Hír TV az elmúlt napokban lejárató akciót indított két, a kormányellenes tüntetéseket szervező és azokon felszólaló ember, Várady Zsolt és Gulyás Balázs ellen. Az iwiw-alapító Várady esetében a csatorna egy 2003-as fűüggyel próbálkozott, amelynek a a középpontjában 0,02-11,61 milligramm becsülhető hatóanyagú – a csekély mennyiség felső határának (1,0 gramm) az ötvenezred-nyolcvanhatod részét jelentő – szer volt.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.