Bújtatják a női tagozatot a Fideszben

Annyira azért nem fontosak a nők a Fideszben. Erre a következtetésre lehet jutni abból, hogy a női tagozatot, pontosabban a női tagozat honlapját simán kitették a fidesz-hu - többnyire Orbán Viktort és a rezsicsökkentést reklámozó - honlapról.

A női tagozat sokáig szerves része volt a párt közös site-jának, most viszont úgy tűnik, ejtették őket.

Ennek persze az is oka lehetett, hogy nem nagyon volt gazdája a női tagozat honlapjának. A Pelczné Gáll Ildikó vezette tagozat kevés eseményt rögzített, ha pedig a nők valahol részt vettek, annak tényeit nem örökítették meg.

A mostani honlapjukon a legutolsó hír 2013. december 1-jére datálódik, és arról szól, hogy átadták az Arany Búzaszem díjakat.

Az ezt megelőző hír még érdekesebb. Nem azért, mert 2013. november 11-i, hanem mert a Nőkongresszus Budapesten című beszámolóban fotót is közölnek. És a jelek szerint a kozmetikázásra máshol oly nagy vágyat érző Fideszt nem zavarja, hogy Pelczné a rózsaszín drapériával bevont asztalnál az aktív Simon Gábor mellett foglal helyet.

Mint tudjuk, Simon Gábor azóta már máshol foglal helyet.

A nőtagozat honlapjának friss híreit úgy oldják meg, hogy rámutatnak a fidesz.hu propagandaoldalára. Ennél azért a nők többet érdemelnének ahhoz, hogy jobban teljesítsenek.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.