Budapestből is Kölnt csinálnának? - Kósa keményen visszaszólt Schulznak

A Fidesz szerint Martin Schulz be akarja csapni a magyar embereket és rájuk akarja erőltetni Brüsszel bevándorláspárti politikáját.
A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált, hogy az Európai Parlament (EP) elnöke a Népszabadság pénteki lapszámában úgy nyilatkozott, az Európai Unió áthelyezésekről szóló döntése szerint Magyarországnak 1294 menedékkérőt kellene letelepítenie. Kijelentette, népszavazást tartani arról, hogy befogadjanak-e 1294 embert, önmagáért beszél, és bizonyítja, hogy ennek a döntésnek ideológiai okai vannak, és nem a források vagy a kapacitás hiánya indokolja.

„Martin Schulz, az Európai Parlament szocialista elnöke hazudik. A Magyarországot fenyegető uniós kötelező betelepítési kvóta ugyanis nem 1294 bevándorló, hanem egy szegednyi bevándorló betelepítését jelentené és egy automatikus, állandó mechanizmussá tenné a bevándorlók betelepítését, amelynek soha nem lenne vége" - olvasható a Fidesz-frakció közleményében. Hozzátették: az Európai Unió vezetőinek nincs joguk eldönteni a magyar emberek helyett, hogy milyen országban akarnak élni, kikkel akarnak együtt élni és akarják-e, hogy „Budapestből is Kölnt csináljanak".

A magyar kormány a legerősebb demokratikus eszközzel, az országos népszavazással szeretné kikérni a magyarok véleményét arról, hogy akarják vagy nem akarják a bevándorlók kötelező betelepítését. A Fidesz arra kéri a magyar embereket, hogy szavazzanak majd nemmel a bevándorlók betelepítésére és védjék meg az ország függetlenségét - áll a közleményben.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.