Bocsánatot kért az ifjú fideszes: többet ivott a kelleténél

Bocsánatot kért a Fidesz ifjúsági szervezete, a Fidelitas múlt hétvégi „Wellness Disznóvágás" című füzesgyarmati rendezvényén kitört tömegverekedés miatt Kerékgyártó Gábor. Mint írta, sajnos az adott estén jóval többet ivott a kelleténél. 

Bocsánatot kért a füzesgyarmati sajátos műfajú "wellness disznóvágáson" történtekért a Fidelitas korábbi budapesti vezetője, Kerékgyártó Gábor, aki maga is aktívan részt vett a dulakodásban. Facebook-oldalán tette közzé az alábbi szöveget.

„Gondolom, hallottátok/olvastátok a sajtóban velem kapcsolatban megjelent híreket. Annak ellenére, hogy az ott leírtak több mindenben nem fedik a valóságot, és valószínűleg csak azért lettek beleírva, hogy minél nagyobb hírértéke legyen az ügynek, az eset megtörtént dolgokon alapszik, amit nagyon sajnálok, és szégyellem magam miatta. Nem szeretném mentegetni magamat, a történtekre nincs mentségem. Sajnos az adott este jóval többet ittam a kelleténél, és a korábban történtek miatt bennem lévő feszültség egy vitába vitt bele, aminek dulakodás lett a vége. Másnap többször próbáltam személyesen, majd telefonon bocsánatot kérni a történtekért, ami csak részben sikerült, így ezúton is szeretnék bocsánatot kérni az érintettektől és mindenkitől, akire szégyent hoztam a viselkedésemmel."

 

„Na, itt van a pénz, leszopsz ennyiért?" – többek között ilyen ajánlatokkal kezdődött a Fidelitas múlt hétvégi „Wellness Disznóvágása" Füzesgyarmaton, melynek folyománya lett a méretes tömegverekedés. Részletek itt találhatók. 

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.