„Na, itt van a pénz, leszopsz ennyiért?” – verekedtek a Fidelitas wellness-disznóvágásán

 „Na, itt van a pénz, leszopsz ennyiért?” – többek között ilyen ajánlatokkal kezdődött a Fidelitas múlt hétvégi „Wellness Disznóvágás” című füzesgyarmati rendezvényén kitört tömegverekedés.

„Nem szokásom kommenteket írni ezeken a fórumokon, de ami ma hajnalban Á.-val és velem történt az egész egyszerűen nem maradhat szó nélkül. Olyan dolgok történtek, amelyek nemhogy Magyarország polgári pártjának ifjúsági szervezetében, de egy sarki kocsmában sem történhetnek meg normális helyzetben.” Így kezdődik  az a beszámoló, amely egy fidelitasos zárt fórumon jelent meg, és amely a múlt hétvégi füzesgyarmati „wellness disznóvágás” nevű bulin történt esetről szól.

„(...) felállt a székéből és szabályszerűen nekiesett Á.-nak, aki a második lökés után földre került, nekiesett az egyik széknek, ahonnan egy üres sörösüveg leesett és szilánkokra tört, elvágta Á. kezét (...) a karjával befogta a nyakát és elkezdte szorítani (...) nekem esett, és az egyik kezével ő is szorította torkomat. Gyakorlatilag 20 másodpercig nem kaptam levegőt. (...) ,egy álló fogast emelt a feje fölé, és a következőket mondta: »fejbe b...k«.”

A beszámoló írója és egy másik fidelitasos is komolyabban megsérültek.

A vitában és a dulakodásban a leírás szerint Kerékgyártó Gábor, a kormánypárt ifjúsági szervezetének volt budapesti vezetője is részt vett. Ő azóta kilépett a szervezetből, egész pontosan lemondott a „pártoló tagságáról”, mert már idősebb volt, mint a 35 éves felső korhatár.

A 444.hu úgy tudja, hogy a verekedés azért kezdődött, mert a két megsérült fidelitasos Kurucz Dániel volt budapesti elnök köréhez tartoznak. Ez a kör élesen szemben áll a jelenlegi vezetéssel – utóbbi társasághoz tartozik Kerékgyártó is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.