Belváros: nincs átfogó nyomozás az ingatlaneladások miatt

A lakáseladások nem állnak le az önkormányzat állítása szerint, csak üzlethelyiségeket nem adnak el pályáztatás nélkül a vizsgálat lezárultáig,

A sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben szeretnénk leszögezni, hogy az V. kerületi ingatlaneladások ügyében az önkormányzat tudomása szerint nem zajlik átfogó nyomozás - közölte a belvárosi önkormányzat lapunk megkeresésére.

Azt is hangsúlyozták, hogy a lakáseladások nem állnak le, csak üzlethelyiségeket nem adnak el pályáztatás nélkül az elmúlt időszakban történt ingatlaneladások vizsgálatának lezárultáig, illetve a kedvezményeket megalapozó elidegenítési rendelet esetleges módosításáig. Ebből az következően nem biztos, hogy változni fog a szóban forgó rendelet, amely lehetőséget teremtett a lapunkban is bemutatott ingatlaneladásokra.

A pénzügyi bizottság tegnapi ülésén a jelenlévő (a döntésekben korábban résztvevő) szakértők megállapították, hogy az ingatlanértékesítések minden esetben jogszerűek voltak és azok forgalmi értékét is reálisnak fogadta el a fideszes többségű bizottság - tudatta az önkormányzat.

A belvárosi ingatlanbotrányokról Rogán Antal is nyilatkozott szerdán, ő így hárította a vádakat.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.