Az ATV megint lenyomta az állami tévét

Az ATV megint megverte nézettségben az állami tévét. Kedd este a kereskedelmi csatorna Egyenes beszéd című műsorát többen nézték, mint az MTV párhuzamosan futó főhíradóját. Az Egyenes beszéd élőben közvetítette a budapesti ellenzéki tüntetés valamennyi mozzanatát, a műsort 370 ezren nézték végig, míg az állami tévé híradójára 367 ezren voltak kíváncsiak.

Ehhez hozzá kell tenni, hogy míg az állami tévé országos lefedettsége százszázalékos, addig a kábelszolgáltatóknál elérhető ATV-t a lakosság 88 százaléka tudja fogni.

Nem ez az első alkalom, hogy az ATV megelőzi az állami tévét. Az ATV az elmúlt hetekben minden alkalommal élőben közvetítette a kormányellenes tüntetéseket, s ezen napok kiemelt nézettséget hoztak.

November 17-én döntött történelmi csúcsot az ATV, a Híradó esti fél tízes különkiadását, amely a kormányellenes tüntetésekről számolt be, 469 ezren nézték végig, a szintén ezzel a témával foglalkozó Egyenes beszédre csaknem 450 ezren voltak kíváncsiak, az Esti kommentárra pedig több mint 390 ezren kapcsoltak. Mindeközben az állami tévé fél nyolcas főhíradóját 375 ezren nézték végig.

Kedden a 19 órás ATV Híradó nézettsége is kiemelkedő volt, 334 ezren nézték végig, míg a 3/4 6-os hírműsort 282 ezren.

A két vezető kereskedelmi tévé híradójának nézettsége a teljes lakosság körében kedd este is meghaladta az egymilliót, az RTL Klub Híradóját pont egymillióan, a TV2 Tények című műsorát pedig egymillió ötvenezren nézték.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.