A selyemzsinór után közmunkát ajánlanak a fideszes polgármesternek

- Jó szakember, talál majd munkát. Menjen közmunkásnak, legalább megtudja, mi a magyar valóság! A tankerületi Klik-vezetői posztjáról villámgyorsan leváltott volt salgótarjáni fideszes polgármestert többen vigasztalják közösségi oldalán, mint ahányan kárörvendenek sorsán.

Székyné Sztrémi Melinda volt fideszes salgótarjáni polgármester saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy három diplomával 35 év közalkalmazotti, közszolgálati jogviszonnyal munkát keres. Mint korábban megírtuk, a Klik tankerületi vezetőjeként dolgozó volt polgármestert szabadságáról rendelték fel az EMMI-hez, - az előző napokban még boldog nyaralásáról tett fel képeket a közösségi oldalon – s közölték vele, hogy indoklás nélkül felmentik.

Két évvel ezelőtt három embert is elmozdítottak addigi helyéről, hogy a korábbi fideszes polgármester lehessen a Klik tankerületi igazgatója. Mostani posztjára az a Simon Tibor került, aki a Fidesz színeiben indult tavaly a Dóra Ottó halála miatt megüresedett polgármesteri posztért. Ő sem nyert, a város a szocialistáké maradt, vigaszágon most a Klik-vezetői állás lett az övé. 

Székyné közösségi oldalán a bejelentése óta sorjáznak a bejegyzések. Többen sajnálják, mások biztatják, de volt aki azt írta, üdvözli őt a valódi  „narancsos-fideszes” világban. Akadt, aki azt javasolta, próbálja ki a közmunkát, akárcsak számos hasonló diplomás társa. Lánya viszont azt üzente neki: „Nagyon büszkék vagyunk rád, Anyuci!”

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.