Egy perc alatt kicsinálta bukott polgármesterét a Fidesz

Ha a barátaikkal így bánnak el, mire számíthatnak az ellenségeik?  - ez a kérdés jutott eszünkbe Székyné Sztrémi Melinda volt fideszes salgótarjáni polgármester váratlanul gyors felmentése kapcsán.
Az ötvenes éveiben járó, az elmúlt években Klik-vezetőként dolgozó asszony péntek délután a következő posztot osztotta meg saját Facebook-oldalán: „Három diplomával, 35 év közalkalmazotti/közszolgálati jogviszonnyal munkát keresek." Úgy tudjuk, szabadságáról rendelték fel az Emmihez - erre utal, hogy az előző napokban még önfeledt nyaralásáról tett fel képeket a közösségi oldalán –, s közölték vele, hogy indoklás nélkül felmentik. Más állást információink szerint nem ajánlottak neki, így nem volt mit elfogadnia vagy visszautasítania.
Forrás: Székyné Sztrémi Melinda / Facebook

Két évvel ezelőtt, miután az MSZP-s Dóra Ottót választották meg városvezetőnek, három embert is elmozdítottak addigi helyéről, hogy a korábbi fideszes polgármester, Székyné lehessen a Klik tankerületi igazgatója. Ebbe a székbe annak ellenére ülhetett be, hogy akkor nem volt se pedagógus-, se közigazgatási szakvizsgája. Mostani posztjára most az egyik „elmozdított", az a Simon Tibor kerül, akit anno felfelé buktattak Székyné kedvéért, s a központban a köznevelés-irányítási főosztály vezetését bízták rá.

Simon Tibor indult tavaly a Dóra Ottó halála miatt megüresedett polgármesteri posztért is a Fidesz színeiben, de újfent szocialista jelölt, Fekete Zsolt korábbi alpolgármester nyert.

A mostani döntéssel úgy tűnik, a Klik tankerületi vezetői posztja Salgótarjánban továbbra is bukott polgármestereknek vagy polgármesterjelölteknek van fenntartva.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.