Közmédiás is elkísérte a gój motorosokat Szanyihoz Brüsszelbe

Az MTVA-t ez nem zavarja, mert magánügy és nem törvénysértő.

A közmédia egyik műsorvezetője a Gój Motorosok „küldöttségének" tagjaként, Szanyi Tibor szocialista képviselő vendégszeretetét élvezte Brüsszelben - írja az Átlátszó.

A portál a motoros egyesület Facebook oldalán közzétett fotókon szúrta ki Garan Beátát, aki egykor az MTV miskolci stúdiójának munkatársa, majd az Echo TV szerkesztője és műsorvezetője volt. Garan 2013 óta dolgozik a közmédiánál, a Ma reggelnél.

Ahogy arról az Index nyomán beszámoltunk, két napig vendégül látta a Gój Motoros Egyesület tucatnyi tagját Brüsszelben Szanyi Tibor szocialista európai parlamenti képviselő. Mészáros Imre, az egyesület vezetője megerősítette, hogy még tavaly szeptemberben kötött fogadást az MSZP-s politikussal: ha nyer a baloldali összefogás, akkor meghívják Szanyit és kampánycsapatát egy budai étterembe vacsorázni, ha viszont megint kétharmados többséget szerez a Fidesz, akkor a szocialista képviselő látja őket vendégül Brüsszelben, fizetve a benzinköltségüket, a szállásukat és étkezésüket.

Szanyi vesztett. Végül annyit kért, hogy a motorosok ne júliusban, hanem szeptemberben menjenek, és lehetőleg inkább repülővel. Mészáros szerint Szanyi azért kérte ezt, mert így az egész látogatást el tudta számolni EP-képviselőként. Az eset miatt Szanyi Tibor ellen fegyelmi eljárás indulhat az MSZP-ben.

Magánügy

Az ügyet az MTVA annyival intézte el, hogy tiszteletben tartják műsorvezetőik magánéletét és kizárólag a szakmai munkájukra koncentrálnak, mindaddig, amíg törvénysértő magatartást nem tanúsítanak. Abban nem találtak semmi törvénysértőt, hogy Garan Beáta magánemberként Szanyi Tibor szocialista képviselő vendége volt Brüsszelben.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.