Az edelényi lény

Mindig is tudtam, hogy a Teremtő nem egyformán osztotta szét a teremtményei között az értelmi képességeket. Mert mit is cselekedett Molnár Oszkár "áldott jó ember", fideszes honatya? "Csak" annyit, hogy a nyilvánosság előtt zsidózott, cigányozott, echte magyarkodott egy keveset. De azért ne legyünk naivabbak a kelleténél. Amióta zsidók, cigányok vannak, zsidóznak és cigányoznak, főleg az intelligenciaküszöb alatt élők - és ez nem magyar jelenség, lássuk be.

Az egyik felvételen arról beszél a képviselő/polgármester úr, hogy kutatók, tudósok egy csoportja bebizonyította: az emberiség ősnyelve a magyar. Mi, magyarok vagyunk a földkerekség legősibb nemzete és olyan genetikai adottságokkal rendelkezünk, hogy mindent túl fogunk élni. Ez bizony jó hír - már ha igaz!

S a jó híreknek még nincs vége: Ráth-Végh István, A könyv komédiája című művének "Milyen nyelven beszéltek a paradicsomban?" fejezetéből megtudhatjuk azon nemzetek sorát, akik szerint az ő nyelvükön beszélt Ádám apánk és az ő oldalbordája. Mikszáth Kálmán is foglalkozott ezzel a témával. Egyik kevéssé ismert írásában olvasható, hogy Nabukodonozor tulajdonképpen magyar ember volt: a neve valójában "Ne bolondozzon az úr".

Ezt akár jó tanácsnak is felfoghatja Edelény polgármestere.

Méhes János

Szeged

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.