Most & Itt

Zártosztály

„Egy óvodás is kérte a felvételét a Magyar Gárdába. Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerint azért, mert Gyurcsány elvette tőle a gyermekkorát.”Mostantól...

„Egy óvodás is kérte a felvételét
a Magyar Gárdába. Vona Gábor,
a Jobbik elnöke szerint azért, mert
Gyurcsány elvette tőle a gyermekkorát.”




Mostantól kétszer is meggondolom, hogy rátámadjak-e a magyarságra. Nem mondom, régebben gyakran előfordult ilyen, nem is rosszindulatból, vagy fondorlatból, inkább olyan civil kurázsi lehetett: fogadtunk a haverokkal, na, holnap ki fogja jobban megtámadni a magyarságot? Volt olyan is, hogy már eleve úgy feküdtem le este: holnap reggel támadunk. Csőre töltöttem a karabélyt, és szárazon tartottam a puskaport. Máskor meg nem határoztam el előre, mi lesz a téma, fogalmam sem volt, mit fogok csinálni, aztán csak úgy, ki tudja, jött egy gondolat és már meg is volt támadva a magyarság.
De most már ennek vége, a szívem szakad meg, de akkor sem: nem lesz több rárontás a nemzetre! Megmondta a Vona Gábor, hogy csak annak lesz félnivalója a Magyar Gárdától, aki rátámad a magyarságra. Van nekem elég bajom, nem akarok félni, semmi szükségem rá, hogy ez az operetthadsereg parlagfűnek nézzen, vagy vércsoportnak és bajt okozzon nekem.
Pedig, nem rossz fiúk ám ezek, csak ha nekimérgesednek, nem biztos, hogy vissza tudják tartani magukat. Ki tudja, mire képesek, ha meglátnak egy nekik nem tetsző parlagfüvet! Most még mókásan mutatnak a játék kardjaikkal, a jelmezkölcsönzőből bérelt csákókkal, és talán még majd hintaló is kerül alájuk. De mi lesz, ha Usztics Mátyás meghízott főkapitány támadást vezényel? (Kicsit köpcös, nagyon nem katonás, de azért a miénk!)
Nem csoda, ha a Pokorni Zoltán is elhatárolta magát tőlük. Majd hülye lesz a Zoltán ilyen alakokkal közösködni, amikor ott van neki polgármesterként az engedély nélkül felállított Turul szobor! Persze, nem a Fidesz határolódott el, nehogy valaki félreértse: hanem a Pokorni nevű Zoltán. Aki hivatalosan ugyan még alelnök, ám ha jön a főápoló, fülét, farkát behúzva ő is riadtan kuporodik az ágyára.
De még mielőtt engedélyt kért, hogy meghunyászkodjon, mondott egy nagyon okos dolgot is. Merthogy távolról sem olyan buta fiú ő, mint amilyennek a kinézete alapján gondolhatnánk. A fura frizura, a csehszlovák filmekben látott német tisztekére emlékeztető szigorú szájtartás, nem csupán érző szívet, de egy gondolkodásra is képes agyat takar. Pokorni most azt mondta, hogy a Magyar Gárda egyedül Gyurcsány Ferencnek tesz jót, mert amíg a nép arra figyel, hogy ez a szánalmas operetthadsereg a Várban hülyét csinál magából, addig a Gyurcsány nevető harmadikként vígan szétrabolja az országot.
Mondjuk, nem olyan nagy újdonság ez, tudtuk mi már egy ideje, hogy a Gyurcsány találta ki a Magyar Gárdát. Tulajdonképpen a gárdára költött pénz is tőle van. Merthogy nem a Jobbiktól, az biztos, azoknak ugye nincs pénzük, honnan is lenne, nem parlamenti párt a Jobbik hogy törvényesen pénzhez jusson! Egy, a közelünkben lakó ismerős szerint a Fidesz pénzeli őket, de ez meg szintén nem lehet igaz, a Fidesznek sincs pénze, akkora mínuszban vannak a fiúk, hogy mostanában még egy szerverfeltörésre sem futja, és a Magyar Vizsla sem bír megjelenni. Ha meg lenne pénzük, akkor sem adna a gárdának a Fidesz, ismerem én őket, négy évig ugyanabban a koleszban laktunk, ők nem adni, hanem inkább elvenni szeretnek.
Marad a Gyurcsány-féle vonulat. Egy ismerősöm látta, amikor az egyik barátja hallotta, amint a Gyurcsány álruhában, Szekeres Imrének és Kiss Péternek öltözve, a Gárda körül lopakodott. Egy nagy zsák pénz volt nála, csupa nagycímletű euró, azt leste, hogyan tudná észrevétlenül, úgy, hogy senki se lássa, becsempészni a gárda trezorjába. Végül három történelmi egyház papját kérte meg, akik, anélkül hogy közben képviselték volna az egyházukat, megszentelték a pénzt.
Így alakulhatott meg a Magyar Gárda! Jól ki van ez találva, mert amíg a polgárok a gárdától félnek, addig eszükbe sem jut, hogy jövőre hatezerszeresére emelik a gáz árát, bezárják az összes patikát, és gyógyszereket ezután a megszüntetett MÁV mellékvonalak állomásain lehet majd vásárolni.
Nem én találtam ki, nem is az ujjamból szoptam, jó helyről tudom ezeket, igen magas helyről vagyok tájékozva. Úgyhogy nem is akasztanék én bajuszt a Gárdával, Isten őrizz! Őrizzék a hagyományokat, már beszereztem egy papírt, hogy nem vagyok parlagfű, és hogy a vércsoportom négy felmenőig visszamenőleg RH pozitív.
De most megyek, abba kell hagynom, jön az Elnök úr, osztja a nyugtatót. Engem speciel mindig megnyugtat, amikor az Elnök úr kitekint a Várban lévő szolgálati lakának ablakán. Jól kitárja a nyílászárót, hogy minden irányba egyformán messzire ellásson, kicsit hunyorog a napsütésben, majd a nemzet egységét szem előtt tartva megszólal: hú, de kurva messze lakom!


A Klubháló - www.klubhalo.hu - számára írt cikk írott változata








Most & Itt
2007.08.28 15:08

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.