Most & Itt

Világ Gárdistái Egyesüljetek!

Egyesületbe szerveződnek a mohácsi romák, állítólag már most több ezren vannak, s ha minden igaz, akkor nyárra az egész országban lesznek szervezeteik....
Egyesületbe szerveződnek a mohácsi romák, állítólag már most több ezren vannak, s ha minden igaz, akkor nyárra az egész országban lesznek szervezeteik. Egyelőre még nem nevezik gárdának magukat, talán később sem fogják így hívni ezeket a polgári körökre hajazó szabadcsapatokat, jelenleg bejegyzés alatt állnak, még minden megtörténhet, majd meglátjuk.
Amit tudni lehet, az annyi, hogy a cigányokat akarják megvédeni, elsősorban persze a Jobbik által támogatott gárdistáktól, de persze nemcsak tőlük, hanem mindenkitől, aki fenyegeti őket. Időnként önmaguktól is meg kell majd védeniük magukat, mint mondták, a csellengő cigánygyereket is szemmel tartják, beterelik őket az iskolákba, és gondjuk lesz rá, hogy ne kövessenek el csúnya dolgokat.
Akár gárdának nevezik majd magukat, akár nem, a normálisan gondolkodó ember nem tud eltekinteni attól a képzettől, hogy egy ilyen alakulat nagyon fog hasonlítani a Magyar Gárdára. Amely, mint ismeretes, eredetileg hagyományőrzésre alakult, honvédsírok gondozására, valamint a parlagfű irtására, igazán nem ők tehetnek arról, hogy elfogyott alóluk a feladat. Az összes hadisír gondozva van már, és a parlagfű is kiirtódott, a hagyományőrzők számára mostanra egyedül a fenyegető vonulások maradtak.
Csupán jelezném, hogy a félkatonai és katonai szervezetek általában nem arról nevezetesek, hogy soraikban a Nobel-díjasok és egyéb nagy koponyák fölül lennének reprezentálva. De nemcsak emiatt nem javasolnám a romáknak, hogy gárdába szervezzék magukat. Egy ilyen szerveződéshez ugyanis nem elég a lelkesedés, sok pénz kell hozzá, ezen kívül magukat ugyan meg nem nevező, ám a tekintélyüket latba vető magas rangú támogatók. Lám, a Magyar Gárdának is mindig van pénze a csapatok szállítására, és a Gój Motorosok (mely cég, mint tudvalevő, még a Magyar Gárdánál is ártatlanabb bárányok gyülekezete) tankjába is jut a berregtetéshez elegendő benzin. Jól meg kell tehát gondolni, van-e a cigányoknak ilyen hátországuk, állnak-e mögöttük elegendő számban pénzes és befolyásos urak, no meg persze politikusok, akik magukat szalonképesnek álcázva titkon összekacsintanak a szalonképtelen baromarcúakkal.
Persze, haszna is lehetne egy ilyen szerveződésnek, a jó példa ugyanis, tudjuk, ragadós. A romák után az utasok által lenézett BKV ellenőrök is gárdába tömörülhetnének, csakúgy, mint a BKV ellenőrök üldözöttjei, az utasok. És a virágkertészek sem maradnának ki a jóból (rossz minőségű a föld), a pedagógusok (verik őket a tanulók), a diákok (verik őket a tanárok).
Mindenki gárdába tömörülne, aki úgy érzi, hogy üldözik. (És azok is persze, akiket valóban üldöznek.) Egyetlen nagy gárda lesz az egész ország, azaz mit is beszélek, éppen hogy nem egy gárda, hanem nagyon is sok. Sokféle maskarába bújtatott fazon masírozik majd a Hegyeshalom és Záhony között berendezett, Magyarország fedőnévre hallgató zártosztályon. És mindegyik gárdának lesz majd egy saját parancsnoka, akit idővel leváltanak majd az ellenlábasok, új főnököt állítanak a helyére, de a régi nem ismeri el az újat, így aztán az összes gárda megduplázza magát, ipari-agrár-gárdista ország leszünk, még tán exportálni is tudunk majd gárdákat a világ elmaradottabb térségeibe.


A Klubháló - www.klubhalo.hu - számára írt cikk írott változata


Most & Itt
2008.12.03 14:12

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.