Most & Itt

Popsi-érzés

Ahogy mondani szokás, Pippa Middleton, Kate Middleton, azaz most már Katalin hercegnő húga, ellopta a show-t. Jó, a hercegi esküvőt is elég sokan...

Ahogy mondani szokás, Pippa Middleton, Kate Middleton, azaz most már Katalin hercegnő húga, ellopta a show-t. Jó, a hercegi esküvőt is elég sokan nézték szerte a világon, meg idehaza Magyarországon is levert minden más műsort, de két nap múlva már a legtöbb helyen nem Vilmos és Kate házassága volt a téma.

Hozzávetőlegesen két napig tartott a dicsőség, ezt követően olyan fotók jelentek meg a brit lapokban, ahol a királyi trón várományosának újdonsült felesége egy bevásárlókosarat tol maga előtt az egyik londoni nagyáruház parkolójában. Kate ugyanis régi szokáshoz híven bevásárolni ment, a hírek szerint maga a szedte össze a vacsorához valókat, a megvásárolt és – Bakács, figyelem! – kifizetett holmit bepakolta autójának csomagtartójába, majd visszavitte a bevásárlókocsit. (Arról sajnos nem szól a fáma, hogy a bedobott érmét saját kezűleg szedte-e ki belőle).

Állítólag csak néhány embernek tűnt fel az ifjú hercegnő, akik felismerték, azokkal kedvesen elbeszélgetett, de a legtöbben csak azért nézték meg, hogy megállapítsák: mennyire hasonlít Vilmos feleségére.

Miközben az ifjú pár alámerült a dolgos hétköznapokba, Kate húga, Pippa sztárrá nőtte ki magát. Illetve nem is ő, hanem a feneke, amely – hamarosan talán: aki –sokaknak már az esküvőn is feltűnt. Főleg a férfiak figyeltek fel arra, hogy milyen formás Pippa posija.

A nők persze minderről bizonyára másként vélekednek, ám szerencsére a TV2 reggeli műsorát, a Mokkát nem nő szerkeszti, vagy ha igen, akkor csipetnyi irigység sem szorult belé. A Mokkában ugyanis külön blokkot szenteltek Pippa önálló életre kelt hátsójának, ami azért sem meglepő, lévén az illető testrésznek jelenleg már külön Facebook oldala is van. Azon sem lepődnénk meg, ha a nagy budapesti utcaátnevezési hullámnak valamelyik régi fővárosi út, vagy tér is áldozatul esne, és rövidesen tér, vagy utca őrizné a formás fenék emlékét.

Hogy a Mokka komolyan veszi az életet, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy szakértőket is hívott a téma taglalásához. Valódi olimpiai ezüstérmes birkózó, valamint ismert sztájliszt elemezte Pippa formás hátsóját. Sok okossággal lettünk gazdagabbak, talán csak egy politológus, vagy egy esztéta hiányzott még a műsorból, esetleg egy alanyi költő, aki a stúdió nyilvánossága előtt ódát rögtönzött volna a fenomenális fenékhez, lehetőleg ölelkező rímekkel fűszerezve.

Jobb híján be kellett érnünk Bárdosi olimpiai érmes magvasságaival, aki Pippa fenekét ugyan nem látta, mert azon kevés magyarok közé tartozik, akik nem nézték az esküvőről szóló közvetítést , ám látatlanban is megállapította, hogy az ő kedvesének legalább olyan jó - ahogy fogalmazott, világbajnok - feneke van, mint Pippa kisasszonynak, ami egy olimpiai ezüstérmestől valóban figyelemre méltó megjegyzés.

Ráadásul mély és sokunk számára követésre méltó bölcsességek is rejlenek mögötte. Mert valóban szép és formás Pippa feneke, meg még kívánatos is valamelyest, de a férfitársadalom nagy része valószínűleg úgy van vele, mint az egyszeri kisfiú a zsiráffal. Nézi az Állatkertben, tetszik is neki nagyon, de aztán idővel azt mondja a papájának: - Szép, szép, de otthonra azért nem kéne.

A Metropol Online számára írt cikk írott változata

 

Most & Itt
2011.05.07 15:05

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.