Most & Itt

Pákó töri össze övé autó

Énegezs fiú hívni Fekete Pákó, lenni benne magyar keskeredelmes tévé. Móka műsor szergeszdő mindig behívni nigériai fekete fiú, mert Pákóval...

Énegezs fiú hívni Fekete Pákó, lenni benne magyar keskeredelmes tévé. Móka műsor szergeszdő mindig behívni nigériai fekete fiú, mert Pákóval mindig történ valami érdekes. Hol kiderülni, hogy neki van a legszebb szerszáma a magyar férfiak közül, máskor meg azt jelent be késedelmes tévé nézőinek, hogy már közel egy tucat magyar lány vár tőle kisbaba.
Fekete Pákó amikor nem a férfiasságával dicsekszik, és nem gyereket állít elő különféle önként vállalkozók nőnemű lányoknak, akkor énekel. Magyar népdalokat énekel a Pákó, nem túl jó hanggal, viszont iszonyatos kiejdézzsel. Ha valaki nekem azt mond, esz a Pákó nem magyarul énekelik, hanem övé saját anyanyelven, joruba lengvics, akkor én azt készséggel elhisz.
Mert én, a keskeredelmi tévé nézője mindent elhisz. Azt is, amikor a Fegede Bágó azt mond, hogy a népe odahaza emberhús esz, mert a nigériak kannibálok. Ő is kóstolta már az emberhús, mongya fekete fiú, bár az nem derül ki, hogy itt nálunk Magyarország, vagy valahol máshol, netán még odahaza, amikor még együtt élni család, Nigéria.
Fekete Pákóról nem igazán mondhatni el, hogy hazája nagykövete lenne e távoli országban. Nálunk élő nigériaiak például kifejezetten tiltakoz Pákó honfitárs ténykedése ellen, ki lenni borulva őmiatt. Egyikük, itt élő, és nagyon kultrált orvos, mondani magyar tévében, hogy Pákó szégyent hoz a népére. (Nem Pákósan mondja, hogy hozza szégyen övére nép, hanem szép, tiszta magyarsággal.)
Pákó persze ez nem érdekel, ő töri magyar a kesedelmi tévében és töri övé autó az országúton. Pedig állítólag nagyon jó sofőr a Pákó, ezt nem akárki, Ágica mondja. Ágica nem nigériai fekete, hanem magyar szőke, és mindemellett még Pákó menyasszonya. Ő még nem vár gyereket Pákótól, legalábbis mi tévénézők nem tudni róláról. Jól vezet a Pákó, de a múlt héten mégis balesetelése történt neki. Nem ő tehet róla, Pákó menni lassan és szabályos, de BMW autó futóműve elszállt, Pákó pedig erősen nekikormányozódott szalagkorlát. Kocsi nagyon csúnya összetör, de szerencsére a benne ülő fekete fiú és a szőke lány nem sérül.
Kis probléma azért mégis lenni, mert egy mellettük haladó autó szintén majdnem összetör, amit annak sofőr nem vesz jó név, de azután mégis megúsz balesetelés, mert a vezetőnek volt jó reflex. Másik autó vezető utána hangosan kiabálni szegény Pákó, hogy mit csinálni te fekete fiú, de Pákó kért bocsánat, majd el kellett távoz helyszín, mert fellépése fog vanni. Sokan szeretik hallani övé előadásban, hogy „Azsasép, azsasép, akinyek a zseme gég, agineg a zseme gég”. Meg az „Adzside a didit” is nagy slágere a Pákónak, kár, hogy anyukája esztet nem tud, mert ő azt hisz, hogy kidzsi fijja neki tanul itt Magyarország komoly egyetem, és lesz majd belőle tudós kocsonya.
Pákó tehát megint benne lenni kerekvedelni tévé, Móka műsor reggel. A recept nagyon egyszerű. Nem kell tanul, mint mond Lenin anno, nem kell dolgoz, mert az nem vezet sehova se nem. Elég ha az ember töri magyar, töri övé autó és zsok zsép lány cipel ágyikóbe.

A Klubháló - www.klubhalo.hu - számára írott cikk írott változata


Most & Itt
2007.06.05 15:06

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.