Most & Itt

Nemzeti szotyializmus Magyarországon

Magyarországon egy hete kedden, lerakták a nemzeti szotyializmus alapjait.

Ez azoknak is jelzés kell legyen, akik most azon háborognak a Facebookon és sok más helyen, hogy ezek a szocik már megint mennyire bénák és töketlenek. Ők akarnak egy országot vezetni, akik még egy népszavazási kérdést sem tudnak beadni.

A szocik többnyire tényleg töketlenek, de nem azért, mert képviselőjük nem tudott áttörni Kubatov Gábor kopaszain, valamint a jogállamnak csúfolt hatalom útvesztőin.

A népszavazás, és úgy általában a jogállam, ugyanis nem arról szól, hogy ki tudja a másikat jobban kicselezni. Ki az erősebb, trükkösebb, furmányosabb? Kinek van nagyobb rendőrségi, ügyészségi, alvilági hátországa.

Tetszettek volna golyószóróval jönni, vállról indítható sorozatvetővel! Ez ugyanis egy életszerű megoldás lett volna Erdősi néni, és az őt támogató kopasz fiatalemberek ellen.

Hová megy azzal a bazi nagy tankkal Nyakó úr, talán kitört a háború? Csak egy népszavazási kérdést szeretnék leadni a választási irodában.

- Kopasz úr, ha lenne oly kedves. – Mit akarol, Szemüveg? - Be szeretnék menni a választási irodába. - Nem mész be. - Miért nem? - Montam már.

Egy régi dakota bölcselet szerint a törvény azokra vonatkozik, akik betartják.

A kopasz kigyúrt fiatalemberekre nem vonatkozik. Azóta sem tudjuk, hova tűntek, hónuk alatt az Erdősi néni nevével fémjelzett kérdéssel, mikor, hol bukkannak fel legközelebb.

Ha lenne független ügyészség, már vizsgálódnának a múlt keddi gyalázat ügyében. Hogy kik bízták meg ezeket a derék magyar embereket, akikről szabad szemmel is látható volt, hogy teli vannak a köz iránti aggódással. Mióta ismerik Kubatov Gábort, az FTC elnökét, aki civilben a Fidesz alelnöke? Pénzért csinálják, vagy önzetlenül, az ügy iránti elkötelezettségből?

Lenne mit nyomozni.

Azok a százezrek, milliók, akik semmit sem értenek ebből a képmutató, aljas mutatványból, most megint kaptak egy leckét a demokráciából. Emlékszünk még Lázár János örökbecsű gondolataira: akinek semmije sincs, az annyit is ér. Ő akkor pénzről beszélt, tehetősségről és szegénységről, de a mondás más vonatkozásban is érvényes.

Ha senki vagy, akkor jogaid sincsenek. Vedd tudomásul, hogy ezt tettük veled. Megtesszük máskor is, bármikor, amikor az érdekünkben áll.

Ha nem fogod fel, az sem fontos. Teljesen mindegy, hogy mit gondolsz rólunk, a hatalom elvan nélküled is. Nekünk elég, ha betartod a törvényt, és befizeted rendben az adódat.

Ha nem, a Kedves Vezető csapata majd gondoskodik arról, hogy ez így legyen. Kell nekünk az adód, mert ebből futja Matolcsyéknak dupla fizetésre, a felcsúti gázszerelőnek herceghalmi kísérleti gazdaságra, Orbán Ráhelnek saját lábra.

Hajráf Magyarország, hajráf magyarok!

Most & Itt
2016.03.01 09:20

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.