Most & Itt

Mindnyájunknak el kell menni

Mindnyájunknak el kell menni január másodikán az Operaház elé. Minden magát magyarnak és demokratának valló embernek, aki azt gondolja, hogy...

Mindnyájunknak el kell menni január másodikán az Operaház elé. Minden magát magyarnak és demokratának valló embernek, aki azt gondolja, hogy az, ami most történik velünk, az nem Magyarország érdekeit szolgálja.

Minden magyar demokratának ott a helye az Operaháznál. Azoknak is, akik pártzászlókkal tüntetnének, és azoknak is, akik nem akarják, hogy mások, akik szintén magyarok és demokraták, pártzászlókkal tüntessenek.


Mindenkinek ott a helye, akinek elege lett abból, hogy szabadságharcnak hazudják az ámokfutást, lerombolják az önbecsülésünket, elűzik a gyerekeinket. Elhazudják a múltunkat, ellopják a jelenünket, felélik a jövőnket.

Ehhez képest részletkérdés, hogy vannak akik, pártzászlókkal tüntetnének, és vannak olyanok, akiknek ez nem tetszik.

Aki azért nem lesz ott január másodikán az Operaház előtt, mert nem szeretné, ha zászlók is lennének, vagy azért nem lesz ott, mert nem szereti, ha megmondják neki, hogy legyenek-e zászlók, vagy sem, magára vessen, amiért nem tudja majd megbocsátani magának, hogy hallgatott, amikor szólhatott volna.

Ott a helye mindenkinek, aki magyarnak és demokratának vallja magát. Zászlókkal és zászlók nélkül. Akik zászlókkal mennek, nem ellenségei azoknak, akiket zavarnak a zászlók.

Itt az idő, hogy a magyar demokraták megint sokan legyenek. Sokan, és elegen.

Mindnyájunknak el kell menni, mert mindnyájuknak el kell menni.

Most & Itt
2014.12.29 17:12

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.