Most & Itt

Mi a baja a Fidesznek a nőkkel?

Nem azért ennyire tuskók a kormánypárti képviselő urak, mert ilyennek nevelte őket az elmúlt nyolc év, de még csak nem is azért, mint amire...

Nem azért ennyire tuskók a kormánypárti képviselő urak, mert ilyennek nevelte őket az elmúlt nyolc év, de még csak nem is azért, mint amire sokan gondolnánk: hogy így szocializálódtak, ilyen párt az övék, náluk ez a menő, de legalábbis megszokott és üzemszerű.

Azért frusztráltak, mert provokálják őket a nők.


Még messze a karácsony, pedig akkor Tasó László szíve is megtelik szeretettel.

„Vetkőzz Ági”, „Hol a babydoll” – csupán néhány csemege a közelmúltból. És egy másik, már a legutóbbi idők terméséből, amikor Szél Bernadettnek mondta a nem túl szép, viszont nem is nagyon okos Illés Zoltán: attól hogy Ön szép, még nem következik az, hogy okos.

Ízlelgessük a mondat kecses ívét, élvezzük a gondolat szertelenül szárnyaló gazdagságát.

Szél Bernadett most megint kihúzta a gyufát. Ezúttal Tasó László képviselő mutatta meg neki, hogy a nőnek hol a helye. Illetve állítólag nem ő, hanem valaki más, de neki tulajdonítják a beszólást, mert tőle az ilyen elvárható. Mondott már hasonlót ugyanis, két és fél évvel ezelőtt. Akkor Szabó Tímeára pirított rá: mit pofázol bele kisanyám?

Most meg Szél Bernadettre jár rá a rúd. Az a baj, hogy Szél Bernadett és a többi képviselőnő nem éri be a puszta létezéssel, s ahelyett, hogy szép csöndben meghúznák magukat, időnként még meg is szólalnak. Mindez egy fideszes honatya számára vérlázító provokáció, vak komondorért kiált, de egy beszólást minimum megérdemel.

Igazi férfi amúgy udvariasan bánik a nőkkel, meg mindenki mással persze, de a Tasó-félék ezt honnan is tudhatnák. Igazi férfiembernek nincs szüksége arra, hogy bizonyítson, mert magától is bízik magában. Nem görcsöl, és bunkónak sem kell lennie, mint azoknak, akik híján vannak bizonyos férfiúi miheztartásnak.

Szél Bernadett amúgy tegnap a parlamentben beszélt, napirend előtt, s a Fidesz képviselőihez intézett hozzászólását így fejezte be: Önök először ütnek, aztán kérdeznek. Erre mondta Tasó László, vagy valaki más, aki nagyon hasonlít rá, és ugyanott ült, ahol ő: Csak téged.

Utóbb a képviselő úr úgy érezte, meg kell magyaráznia, amit állítólag nem ő mondott. Szövegszerkesztőt ragadott, és nekiesett a klaviatúrának. Ez jött ki belőle, ezt böfögte fel a netre Tasó László:

A Magyar Parlament falai között egyre gyakrabban vagyunk tanúi annak, hogy képviselő hölgyek szándékosan provokálják a kormányzó többséget. Nem csak mondanivalójuk irányul arra, hogy minősítve politikustársaikat, éppen az aktuális ügyekhez kötve alázzák a hallgatóságot mindaddig, ameddig valaki “be nem szól”! Ha ez megtörténik, akkor mellé alkalmanként, mint ahogyan most is, hazudnak valami izgalmasat, és az érdekes módon azonnal megjelenik az Indexen!

Ennek voltunk most tanúi, amikor Széll Bernadett hangosan provokálta a kormánypártiakat, sorozatban “szólt be” politikusoknak, közösségeknek, mire többen is dühösen reagálták le.

Szél Bernadett egy l-lel írja a nevét. De Tasó úr nem ezért szégyellte el magát. Talán azért, mert úgy érezte, hogy túlságosan megengedőnek mutatkozott egy nővel kapcsolatban, ami az ő köreikben a gyengeség jele. Leszedte hát a szöveget a világhálóról, csak kicsit későn kapott észbe, már ha észbe kapott egyáltalán. A !!444!!! ugyanis időközben letöltötte a veretes szöveget, és megőrizte az utókornak.

Mi meg elolvastuk, és most már tudjuk, hogy miért élünk így itt Hunniában. Mitől ragad folyton sárba a szekerünk, miért nem sikerül nekünk soha semmi. Mert ezek a nők időnként provokálnak minket. Nincs jobb dolguk ezeknek a buta libatyúkoknak, pedig fürkésző tekintetünkből kiolvashatnák az elvárást: főzni, szülni, takarítani.

Ezért fogy a magyar, ezért van annyi egyke, ezért születik olyan kevés kistesó.

(Kistasót akartam írni, de hát, állítólag nem ő mondta. Jobb a békesség.)

Most & Itt
2013.09.24 09:09

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.