Most & Itt

Kérném tisztelettel, ha szabadna bátorkodnom...

…akkor most szíves engedelmükkel megjegyezném, hogy amennyiben Önök lettek volna oly kedvesek, hogy készültek volna belőlem, akkor tudhatnák...

…akkor most szíves engedelmükkel megjegyezném, hogy amennyiben Önök lettek volna oly kedvesek, hogy készültek volna belőlem, akkor tudhatnák, hogy én, úgyis mint a Független Kisgazda, Földmunkás és Polgári Párt örök és megbonthatatlan elnöke nem tűröm, hogy tönkretegyék a Ferencvárosi Torna Klubot. A Fradi, kérném tisztelettel, ha még nem tudnák, nem eladó, mert, ha szabadna bátorkodnom előhozakodni egy Önök számára bizonyára nóvumként ható újdonsággal, a Fradi nemzeti kincs, már csak azért is, kérném tisztelettel, mert köztudomású, hogy őseink piros vére dobog a zöld-fehér szívben.
Aki engem ismer, az tudja, hogy én a nehéz időkben is mindig a gyengék és a kisemmizettek oldalán álltam, és volt idő, amikor nem csak, hogy a hátamon vittem az egész agráriumot, de Orbán pártelnök-miniszterelnök úrnak több ízben is említettem, hogy a Vidék-Magyarország jóval több támogatást érdemelne. És kérném tisztelettel, ha szabadna egy megjegyzéssel élnem, nem azért távoztam a kormányból, merthogy a Fradiba törvénytelenül áramoltak a mezőgazdasági nagyüzemek által megtermelt reklám-milliók. Már megbocsássanak, de én, mint a Független Kisgazda, Földmunkás és Polgári Párt örök és megbonthatatlan elnöke, soha nem támogattam semmiféle törvénytelenséget. És ezt én nagyon karakánul és keményen a szemébe is mondtam a koalíciós partneremnek, az Orbán pártelnök-miniszterelnök úrnak, aki köztudottan Újpest drukker, de végül ugye, nem ez vezetett miközöttünk a szakításhoz. És ha már itt tartunk, akkor azt még elmondanám Önöknek, hogy én még soha életemben öt percig nem voltam beteg, és, úgy is mint a Független Kisgazda, Földmunkás és Polgári Párt örökös elnöke, szeretném felhívni az Önök figyelmét arra, hogy a chilei cseresznye januárban érik. Akkor, amikor nálunk nem érik semmilyen gyümölcs, úgyhogy nem igaz, miszerint én azért utaztam körbe a világot, mert nem vagyok képes befejezni egy körmondatot.
És, ha szabadna bátorkodnom, az egy szemenszedett valótlanság, hogy én azért áldoztam be az én nagyon nagyra tartott, és igen kedves Szabadi Béla barátomat, hogy mentsem az irhámat, mint ahogyan az is a tények elferdítésén alapul, hogy engem az én Attila fiammal zsarolt meg az Orbán pártelnök-miniszterelnök úr.
És, kérném tisztelettel, ne feledkezzenek meg arról, hogy amint arról bizonyára már Önök is értesültek, annak ellenére, hogy a média agyonhallgatta, 2006 szeptemberében zászlót bontott az általam létrehozott és máris számos szimpatizánssal rendelkező Magyar Megújulási Mozgalom. Ha úri becsületszavukra megígérik, hogy legközelebb ismételten meghívnak a tévébe, akkor majd a kamerák előtt is elmondom, hogy Horn Gyula monnyon le, Gyurcsány Ferenc monnyon le, Sólyom László monnyon le, meg az Orbán Viktor is monnyon le…



A Klubháló - www.klubhalo.hu - számára írt cikk írott valtozata
Most & Itt
2008.02.17 15:02

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.